2008-04-07

Pengar tillbaka

Stora samtalsämnet idag på arbetsplatsen är vad folk får tillbaka på skatten i år alternativt ska återbetala till staten.

Jag har inte ens öppnat min deklarationsblankett!!!

Jo jag får tillbaka, det vet jag. Har både reseavdrag och avdrag för lånen på huset. Eftersom jag inte jämkar blir det säkert en nätt liten summa. Men på något sätt var det inte så intressant. Men när jag tänker efter så borde jag tycka att det var intressant. Det handlar ju om pengar. Pengar att få. Vad tänkte jag med? Tillfälligt hjärnsläpp antar jag.

Nu blev jag ju nyfiken. Bäst att ta svängen förbi därhemma och kolla:-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Huva för deklaration! Jag är inne på mitt tredje år som egen företagare, har hittills alltid fått tillbaka på skatten. Men i sedan i höstas har jag ökat på omsättningen och är nu orolig för ev restskatt. Och det konstiga med skatter är att man känner sig så attans skyldig på något sätt. Att man liksom sårat Skatteverket och att det vill hämnas och jag har utsetts till syndabock. Eller så.

Anonym sa...

*förvånad*
hur kan du? det är det första jag river upp ;)

LJ Media sa...

Hejsan. Testade räkneköret och lyckades få tag i en html-kod, men hur får jag in den på bloggen. I´m not so good in this computer shit:-)

Majsanochmalla sa...

14 000 tbx...

Mallavisslahelavägentillbankenbralla

Anonym sa...

M&M ... Du förtjänar dom! :-) POK..Lj media högerklicka, kopier och klistra in HTML koden i dina blogginställningar.. Nåt sånt:-)

Bitte.. Ja man är alltid i händerna på en skattmas känns det som :-/

Anonym.. ja hur kan jag? :-)

Anonym sa...

Nå, hur mkt blev det då?

Anonym sa...

Frippo.. Måste räkna ut alla reseavdrag först men några tusingar ska jag väl kunna hosta in:-)