2008-04-10

Min tjej!

Ens blogg är ju ett forum där man får skriva vad som helst. Dryfta det man för stunden känner. Det är något jag sällan gör. Eftertänksamhet och varsamhet är mina ledord när det gäller bloggen. Men nu tänker jag göra ett undantag. Håll i er för nu kommer det:

F-n j-a skit h-e förb- smådjävlar.-_sdanfjksdwegkldgjmklsd!!!!!!!!

Så där ja! Varför jag känner så..? Nja nu tänker jag nog återgå till mitt varsamhetsperspektiv igen. Vissa saker är av yrkesmässig karaktär såpass kan jag väl yppa. KP raringen brukar säga att det går över! Men jag kan vara obehagligt långsint.. Time will show!

Roligt däremot är det att gå på utvecklingssamtla med vackra fjååårtisen, snart 15. Amitiös, begåvad, intresserad framför allt av matte och NO. Ingen språkmänniska men håller huvudet ovanför vattenytan och når målen. Duktig i idrott, och musik såklart. Min tjej! Min vackra, halvvuxna, kloka, bestämda och smarta tjej. Född en söndag och förärad många nådegåvor. Att se henne växa upp från piggelin tofsprydd "här kommer jag dansandes" liten rosa prinsessa som alla älskade till den här unga klocka vackra damen är en ynnest!

Pepper peppar nu tar jag i trä men jag kan inte annat säga att hon är en klockren tonårstjej som växer med sin egen ålder. I lagom maklig takt. Hon orkar med sig själv och det är jag tacksam över. Frågar man hennes far och bror får man nog ett annat svar ;-) Men i relationen med mig är hon helt enkelt suverän! Underbar!

Min tjej!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men jistanes! Jag har också en härlig tonårsdotter. Vi bråkar aldrig, hon gör det man ber henne göra. När man hör andra föräldrar begråta sina tonårsmonster verkar det som om min egen är en unik gudagåva. Vilka toppenmorsor vi måste vara som lyckats sååå bra:-)

Anonym sa...

Är helt övertygad efter att ha läst bloggen om att du är toppenmorsa och det där med att skriva ut sina känslor i bloggen brukar jag också vara återhållsam med.

Ibland vore det skönt att blogga helt anonymt utan att delge kompisar och bara skriva vad fan som helst :) Fast o andra sidan kan det ibland kännas skönt att klaga av sig och då kan bloggen vara bra precis som det kanske hjälpte dig att få ur dig dina fina svordomar ;)

Pangbruden sa...

Bitte och Mattias! TACK!!!! Era ord har värmt mig massor just nu! Topepnmorsa..?? Jo kanske litegrann iallfall.. men jag har haft bra material att jobba med:-)

Man kanske skulle ha en sidoblogg.. för svordomarnas skull. :-)

Anonym sa...

Jag är en toppenmorsa, det vet jag! MEN... min "Sommarblomma" och Prinsessa har i ca två års tid varit URjobbig.... MEN bara mot mig. Inte dum men "less" och allmänt LJUGIG.. vi som aldrig ljugit för varandra... Men annars e det hon och jag.... MEN även min underbara son... som kommer hem efter en hel månad i Jokkmokk. Dom blir så stora och vuxna..

Mia I Gävle
http://livethosmig.blogg.se