2008-04-03

Vad håller vi på med?

Oj då det här blev spännande och kul. I ett litet inlägg längre ner skrev jag lite kort om mina och KPs framtidsplanssamtal. Detta har föranlett lite gissningar hos vissa. Just nu gissas det både på giftermål och barnafödande! :-) (I min ålder!!!)

Jag får helt enkelt utlysa en tävling i bästa Mallan & Majsan stil. Vad har vi för framtidsplaner? Vad är det för lömskt vi planerar i lönndom utan er vetskap? Vilken bomb kommer vi att smälla? Och när?

Anonyma och kända nu vill jag se era insiktsfulla, fantasieggande och genomtänkta svar.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror ni funderar på vilka vapengrupper ni skall skjuta nästa år! Och om P-O skall köpa en ny 9:a istället för att byta bil... Kanske att Amie skall börja ladda egen ammunition istället för att titta på TV så att P-O inte skall behöva slita ut sig framför laddapparaten..

Giftermål och annat sådant trams kan ni hinna med när ni inte orkar skjuta längre..;-)

Ni kanske skall bygga en skjutbana på tomten?? KUL!!! Jag tar med mig Bull och kommer och hälsar på så fort vi är lediga!!!!

Den allvetande brädhögen sa...

Flytta ihop?

Anonym sa...

jag tror som stina flytta ihop sen giftemål!
Så är det!!
Va vinner jeg?? :) Monica

Pangbruden sa...

Spännande... fortsätt gissa bara mina vänner:-)

Anonym sa...

En romantisk semester tillsammans, i Venedig,med gondoler och italiensk roddare. Pasta och rödvin!!
Jaså inte det,skjuthelg i Lima, kanske??? Övernattnng i Sälenstugan med arbetshelg bestående av uppsättande av PRISLAMPAN OCH BYTE AV DE ELEKTISKA ELEMENTEN!!

Majsanochmalla sa...

Inga bejjasar...

Köpa hus och gifta er.. Starta företag och leva på intäkterna nere på Mauritziuz medans Buppen, Fjårtisen och lilla "kotten" drar in pengar...

Pok

Mallavillvinnabralla

Anonym sa...

Jag tror att ni ska tatuera er! Själv är jag 42 och har aldrig haft en tanke på det innan jag började titta på Miami ink. Så det är tatueringar som gäller:-)

Anonym sa...

La upp ett träningsprogram för att öka era chanser ännu mer till att ta klubbmästerskapen under året.
Tänk på att du måste ha med mig och Ynglet i dina framtidsplaner:-)

Anonym sa...

Starta vapenaffär tillsammans och leva lyckliga i alla era dar bland hyllorna, kanske? Annars håller jag på en liten sladdis...Nej skämt åsido, jag tror ni ska flytta ihop. Frågan är var ni ska slå ner bopålarna?

Anonym sa...

Gammis.. jag har gärna dig o ynglet med i framtidsplanerna men kanske inte just dom här:-)

Svenskmastare sa...

Lasses förslag var rätt bra!

Anonym sa...

Svenskmästare: Synd att han inte hade rätt då:-)

séra Jónatan sa...

Här kommer min kvalificerade gissning:
Pangbruden har just upplevt tystnadens glädje och mysterium, hon blir postulant och sedan novis i ett karmeliterkloster. Efter de eviga löften (dvs att bli nunna) skänks alla hennes tillgångar till skytteförbundet.

KP blir ekologisk risodlare i Viet Nam.

Anonym sa...

Séra.. alltså.. hahahaha! KP passar inte i rishatt! Hahahah Men jag tänker mig själv som en slags underskön "Arns Cecilia" Hahahahah!

Den allvetande brädhögen sa...

Nu väcks tävlinginstinkten verkligen i mig...om man får gissa två gånger alltså...Séras förslag var häftigt, och då vill ju inte jag vara sämre!
Du har avslöjats att smuggla skjutvapen till norska separatister (de har som mål att utropa kung Harald till världshärskare), och har dömts till avtjäna straffet inom hemmets fyra väggar med elektronisk fotboja och KP som heltids övervakare?
*med fingrarna och även mungiporna, nästan, i kors*

Anonym sa...

Stian.. Vilka inneboende fantastisk krafter det bor i dig:-) Härligt att skåda