2008-04-03

Finsk snuskhummer

Trodde verkligen den finske utrikesministern att han kunde sitta kvar efter att ha skickat 200 erotiska sms till en strippa? Vad är det med gamla gubbar, både i och utanför maktposition, som tror att unga kvinnor, strippor eller inte, är intresserade av dom? Den finska strippan utnyttjade honom klockrent och tjänar säkert en stor hacka pengar nu. Vad trodde han? Att hon skulle var lojal? Är övertygad om att hon tyckte att han var ett gammalt äckel helt enkelt? Blev full i skratt när jag hörde Carl Bildt prata om vilken skicklig politiker han var och vad synd det var att han tvingades avgå. Ha! En sextok till idiot som t o m fick lova att inte försätta Finlands regering i pinsamma situationer INNAN han fick ministerposten.

Snuskgubbar, vad inbillar ni er egentligen?

Det enda den där gamle strutsen har att se fram emot nu är att bli gammal. Inte lyckligt gammal i tvåsamhet utan gammal och ensam och stämplad för det han är! En finsk liten snuskhummer! :-) That makes my day!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tjejen och jag diskuterade just det där igår. Om vi bortser från diskussionen om alla äldre män med makt som är kåtbockar så är det ju ändå djävligt märkligt hur man kan vara så dum och riskera nåt på det sättet. Skicka 200 sms MED tjänstemobilen till en strippa. *Grattis*

Pangbruden sa...

Mattias: Ja det är oerhört imponerande intelligent:-) En sån utrikesminister vill man ju verkligen ha..:-)

Anonym sa...

Han kanske understödde fri egen företagsverksamhet? Och som utrikesminister har han ju som ansvar att vårda relationer.. ,-) Men varför är det bara "gubbar" som hängs ut? Alla gamla "snusktanter" som åker på "semester" till Gambia och liknande ställen förekommer rätt sällan i media... Och den manliga prostitutionen nämns inte alls, fast den lär vara nog så omfattande. En poliskollega berättade att den är betydligt mer omfattande än vad många tror och "kundgruppen" består till mycket stor del av karriärkvinnor som inte "har tid" med vanliga relationer. Men de är inte politiker utan företagare och på så sätt kanske mindre intressanta för Janne Josefsson & Co... ;-)

Pangbruden sa...

Skillanden ligger i att som politiker är du vald av folket och ska representera ditt land och ditt folk.. som företagsledare representerar du oftast bara företaget.. inte riktigt samma sak. Visst finns det kvinnor som hålelr på med samma typ av beteende men int ei lika stor omfattning, och kvinnor verkar smarta nog att inte upptäckas:-)

Anonym sa...

Mohahahaahha.. en del straffar gud direkt.. och inte fan är man väl en skicklig politiker om man åker fast? ;)

Jag har fler exempel på utländska snuskhummrar..

Anonym sa...

Håller med Mattias!
Vad folk gör o inte gör i sängkammarn lägger jag mig inte i. Men om någon är så ointelligent att han inte förstår att en sådan sak upptäcks förr eller senare så vill i alla fall inte jag ha honom på en sådan position. OAVSETT kön!

Majsanochmalla sa...

Du är klockren... SOm vanligt bejbi...

Pok

Malla

Anonym sa...

M&M Ni vet hur man ger en pangbrud komplimanger minsann:-)