2008-04-14

Det spökar

Hus byggda på 60-talet är rent utav farliga. Det spökar i dom. Åtminstone i mitt. Kanske är det byggt på en gammal indians kyrkogård eller något vad vet jag men spöken och poltergeistar härjar fritt här, det är jag säker på.

Saker försvinner spårlöst. Med saker menar jag godsaker. Exempelvis kakor, choklad och, eventuellt för framtida bruk, inköpta chipspåsar. Inget får vara ifred. När jag vid något tillfälle får besök eller av någon anledning är sugen på en godsak finns alltid bara en tom påse eller prassligt ytterhölje kvar. Innehållet är i samtliga fall spårlöst försvunnet. Även KP råkar ut för samma saker. Köper han med någon godsak hit är det bara en tom påse kvar nästa gång han kommer. Jag äter sällan godsaker och KP äter fritt och öppet och handlar själv för det mesta. Möjligtvis om vi kylskåpsäter i sömnen men det borde synas vid det här laget.

Jag frågar självklart teensen men dom har absolut inte tagit någonting. Jag frågar dom om och om igen men de tittar på mig med sina oskyldiga stora blågröna ögon och hävdar nästan argt att dom är absolut oskyldiga. Inte ens en liten flis har kommit över deras läppar. Nu har jag uppfostrat dom till ärlighet så jag måste ju tro på dom. Återstår endast spökteorin. Spöken eller poltergeistar ovanligt hungriga äter oss ur huset. Farliga tingestar. Funderar på att ringa Ghostbusters för så här kan vi ju inte ha det. En katolsk präst kanske också kan vara behjälplig. Spökena måste bort.

Eller vad tror ni? ;-)

17 kommentarer:

Anonym sa...

RING TERRY EVANS *BUMS*
MONICA ;)

Buzan sa...

Malla har en mördarkanin som äter allt hennes godis, du kasnke ska ta och fundera på varför moroten är så tjock??? ;)

Pangbruden sa...

Kanske Mallans Mördarkanin gör nattliga raider hit? Moroten har inte övervikt låter han hälsa, han har underlängd:-)

Majsanochmalla sa...

Skyll på Mördarkaninen... Bara... Det gör alltid vi... Hon lider inte av det har hon låtit hälsa...

Pok


Mallamördarkaninmamma

Anonym sa...

Någon far med osanning i ert hus - kom inte här med nåt spökeritrams. Någon står inte för sitt födointag, helt klart. Katter, män, barn eller du själv. Fram med sanningen där ute på landet!!

Anonym sa...

Märkligt att det bara är godsaker som försvinner. Klart det är ungarna. Ljuga mor och far rätt upp i synen lärde jag mig i ung ålder. Lektion ett: verka uppriktigt förorättad när du anklagas. Känns det igen? ;)

Anonym sa...

Du behöver nog 'teenbusters', inte ghostbusters...

Anonym sa...

Det är knappast någon indiankyrkogård du bor på, snarare en bronsåldersgrav. Det vimlar ju av gravkumlrar runt dig. Kolla bara Kumla, det har ju fått namn efter efter alla kumlar i dina trakter.

Pangbruden sa...

Neej inte kan väl mina oskyldiga små raringar ljuga för sin mamma.. Kan jag aaaldrig tro..;-)

Pangbruden sa...

Malte: Det är en Kumling som är här på nätterna och äter.. Förvånar mig inte ett dugg:-)

Pangbruden sa...

Btw Hej igen Tess.. kul att se dig!

LJ Media sa...

Sätt lås på skafferiet så ordnar det sig:-)

Anonym sa...

Känns igen! Om dom åtminstone slängde skräpet, då kan man ju kanske få för sig att man glömde godsakerna på affären :-) (iaf med mitt minne)

Kram Pruseluskan

Anonym sa...

Bättre att äta upp det själv istället! Då kan man sedan gå på gemensam spökjakt!

Anonym sa...

Hej igen, pangis! Kul att vara här! :-)

Anonym sa...

HA HA HA HA HA - solklart fall. Gud så roligt. Jag säger som Mange, man vet ju hur man själv gjorde. Ungarna borde få Oscars för att de är så bra på att spela!!!

Anonym sa...

Nja nu lyckas dom ju inte rikitgt lura sin mamma.. Jag är aningen mer garvad än dom tror. Men dom ser lika upprört förvånade varje gång.. :-)