2008-04-21

Ögonstenen

+14 grader.. bara måste måste cabba ner idag. Ja jag vet att jag tjatar men jag är lite småkär i min bil. Den är ett fynd förstår ni. I höstas gick min gamla trotjänande kanonkula Seaten sönder..igen.. KP fick nog och jag höll med. Ny bil var ett måste. Ny bil är lika med mycket pengar. Mindre roligt och det blev ett bekymmer.

Nu är det så att jag är begåvad med föräldrar som inte bara har god smak de är även generösa. Min pappa köpte den här bilen till sig själv för ett par år sedan till moderns ilska. :-) Han hade alltid önskat sig en sportbil men hon ansåg att det var oerhört onyttigt, tills hon fick åka nedcabbat:-) Då var tanten såld. Bilen är aldrig vinterkörd och mer vårdad än ett spädbarn. Den hade inte gått mer än 4000 mil i höstas när de erbjöd mig att köpa den för en struntsumma. Ja en struntsumma var det för den är värd minst det dubbla.

Kravet var oändlig omvårdnad och det har vi uppfyllt. Står den inte i garage så har den en lite filt (så den inte fryser:-) Igår polerade vi och putsade inredningen så nu blänker den som ny igen. KP är nöjd, jag är nöjd, barnen är nöjda och föräldrarna nöjda för de kan hålla ett öga på sin ögonsten.

Framför allt så är ynglingen nöjd. Han få övningsköra i en cab;-)

2 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Du är värd en så´n jätteläcker bil!

Den är såååå ball!

Pok

Mallatackarförmiddagbrallan ;-)

Pangbruden sa...

Tack lovely