2008-11-02

Grattis 1 åringen

Här ska firas med pukor, trumpeter och tomatpuré! Bloggen fyller ett år idag och detta torde uppmärksammas på något vis. Eftersom jag inte vill börja dagen med att dricka champagne, ej heller slafsa i mig gräddtårta innan klockan slagit 9.00 så¨får firandet gå till på annat vis.

Lite salutering självklart, KP har fixat till mina kolvar så vi ska prova dom på banan. God mat äter vi alltid, åtminstone om jag får bestämma. Får KP bestämma blir den både sämre och onyttigare. Han är älskare av s.k junkfood:-)

Ni ska få ta del av mina favoritinlägg månad för månad under det gångna bloggåret. Det har inte varit lätt att välja ut inlägg, vissa månader har jag varit mer kreativ än andra och skrivit ett flertal inlägg jag är nöjd med. Andra månader har mest handlat om skytte eller ingenting. Nedanstående inlägg är vad jag fann som jag kan stå för, tycka är roliga och som speglar det sätt som jag vill blogga på.

Vi startar självklart från början. Håll tillgodo mina vänner och säg mig vilket av dessa nominerade inlägg som ni tycker ni är bäst, roligast eller angelägnast.

November 2007

December 2007

Januari 2008

Februari 2008

Mars 2008

April 2008

Maj 2008

Juni 2008

Juli 2008

Augusti 2008

September 2008

Oktober 2008

6 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Pangisen..

Du är lika brilljant vare sig du skriver om ungar, nyheter, KP eller vad som helst!

Pok

Mallagladattjagfunnitdigbralla

Anonym sa...

POK MAllan..Detsamma min vän

Anonym sa...

Grattis bloggen! Jag kan inte heller välja bland inläggen, alla är alltid lika läsvärda, men ditt senaste om fåntratten Hägglund tyckte jag om! Det var visserligen inte nominerat... men inte mindre sant för det. Tack för att du förgyller vår vardag med din blogg!

Monica sa...

grattis grattis ;) 28´eller 29 vad gör du då? NOVEMBER

Anonym sa...

29 novemeber är jag på konsert..dotern uppträder..28 är jag fri

Monica sa...

kan du inte komma till sthlm då 28v kanske bloggträff hos majsan o malla?