2008-11-26

London i bilder bla

Eftersom ni varit så tålmodiga med mina fyrkanter och psykedeliska bilder (Tänk Portobello Road på 60 talet) så har jag skapat ett litet bildspel med Londonbilder. Ni ser det till höger.

Bilderna är tagna på Harrods, London Bridge, Imperial War i ösregn, Regent Street, Portobello Road och Tottenham Court Road där Freddie Mercury tronar utanför teatern där We will rock you utspelas.

Om ni far till London och gillar den lite rockigare varianten av musik kan den föreställningen varmt rekomenderas. Stundom var man på en rockkonsert när publiken stod upp i stolarna stampade i golvet och sjöng We will rock you i kör:-)

Själv smygfilmade jag en sekvens för att messa hem till KP och tror ni inte att en vakt kom och argt meddelade mig att det var strängeligen förbjudet. Jag hade dock tur som fick stanna kvar i min stol, han förstod väl att det var en korkad turist han hade att göra med.

F.ö har jag vandrat Oxford Street uppifrån och ner utan att handla ett endaste klädsplagg till mig själv. En bedrift i sig. Gör om det den som kan:-)

Lite julklappar har dock hamnat i säcken samt smink och krämer från Boots no 7 och julthe från Harrods. Den rekomenderade tofféen från Thorntorns har även den fått följa med hem.

Harrods ja, det får bli ett inlägg för sig det.

Nu är det onsdagskväll dvs TV kväll så här blir det out of order ett par timmar.

:-)

3 kommentarer:

sofie sa...

Jätte härliga bilder.Kul att få se ett bild spel.Ni verkar ha haft mysigt.Kram

Monica sa...

fina bilder ;) kul o se!!

Majsanochmalla sa...

Ser ju ut som om ni haft det toppen..

POK

Mallasköntatthadighemmaigenbralla