2008-11-14

Den som viskar den ...

För några år sen gick det en TV serie som hette Felicity. Jag tyckte den var helt ok ända tills huvudrollsinnehavarna började prata i viskande ton! Dom viskade inte men hade röster som tillät så mycket luft mellan stämbanden att det nästan lät så. Tanken var säkert att de skulle låta beslöjade och sexiga men en karl som pratar på det viset låter bara fånig i mina öron.

Jag slutade titta tvärt! Irriterade mig bara på fjantrösterna.

Nu har jag tittat en del på en serie som heter Men in Trees, den är nedlagd men det finns ju avsnitt både lite här och där att hitta om man vill. Seriens snygging är ett kap, eller rättare sagt var, för 10 avsnint in i säsongen så börjar karln att viska!

En stor, stark, snygg Alaskakille som både kan skjuta björn och skrämma varg går omkring och pratar med en djup beslöjad viskande småflicksröst.

Varför? Vari ligger poängen? Vi kvinnor vill ha stora starka män från Alaska med rutiga skjortor och djup mörk röst. Inte det här blyga smygviskandet. Din sexappeal försvann i ett nafs. Likt en nyfångad lax i en björnlabb.

Skulle inte förvåna mig om det var därför som serien lades ner..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om jag det visste. Jag är dock inte den som följer serier, om det inte är CityAkuten, så jag har inte upplevt det fenomenet

Monica sa...

hahaha jag ser inte dessa serier ! har ingen humor tyvärr!