2008-11-09

Jag planerar...

Bästaste och jag planerar och planerar. En del av själva resan är ju det man gör innan, planen. Sen följer vi inte den slaviskt det finns alltid utrymmer för ändringar. men en grundplan är bra att ha så man inte bara irrar omkring och är det någor jag och Bästaste är experter på så är det just att irra.

Vi har fixat date också. Jajamensan man är väl en Pangbrud. Sånt bokar man hemifrån två veckor innan:-)Innan KP sätter i halsen nu så är det väl bäst att jag meddelar att vi ska sammanstråla med Coach som är på väg mellan London och Dubai i affärer:-) Vi satsar på en helkväll med god mat och pubbesök.

Men mina vänner, tror ni inte på fasen att jag börjar få ont i öronen igen.. Jag blir galen! Komplett galen! Nu måste jag kräva en remiss till ÖMH kliniken för det här är ju horribelt. Ont i ören för tredje gången sen i somras! Jag är väl inte tre år och ett öronbarn heller. Visserligen är jag ungdomlig men det här är väl att gå lite för långt??

Dravel dravel nu ska Fjunet och jag fara iväg och se om vi fått något sålt på bytardagen så vi kan inkassera lite stålar.

Kronor som omedelbart ska omvandlas till pund:-)

4 kommentarer:

sofie sa...

Hoppas att ni har fått sålt jätte mycket.Kram

Anonym sa...

Måste ju vara tufft med örat,något måste göras som du säger, du är väl inget öronbarn eller??
Kul och höra om ni fått era grejer sålda:)
Ha det fint, kram lena.

Monica sa...

men va jobbigt med örat undrar vad et beror på ?
När åker ni nu igen ?

Anonym sa...

Ja jag blir galen.. undrar om jag har streptisar..som sprider sig för det gör ont i körlarna under örat med.. Vi åker 22 nov