2008-11-09

Jag tänker..

Arla morgonstund och jag skummar av nyheterna på nätet. Inget har hänt och tack och lov för det. Läser en artikel om den nyvalda presidentet i USA och hans familj. Det jag läser får mig att häpna och bli lite full i skratt.

First Lady´s viktigaste uppgift i början är att designa en service som maken ska använda på fina middagar under sitt ämbete. Har ni hört något så korkat år 2008! När jag läser sådant blir jag alldeles matt. Tänk dig att du har en lång utbildning, du arbetar som VD på ett stort företag och helt plötsligt blir din viktigaste uppgift att designa en service. Du kanske inte ens kan teckna än mindre ha färgseende.

Det vore väl bättre att någon utbildad desiger tog sig an den uppgiften. Någon som kan och är intresserad så kanske fru Obamas kunskaper och människokännedom kunde komma mer till sin rätt om hon fick vara behjälplig i utnämnanden av olika poster,styrelser och råd framöver. Men vad vet jag vad som försigår bakom kulisserna. Förhoppningsvis är unga fru Obama en kvinna i karriären och inte ett First Ladyvåp.

Kan någon berätta för mig var Vice presidenten och dennes familj bor? Presidenten bor ju i vita huset men var bor VP? Bor han kvar hemma eller flyttar dom också in.

Korkad fråga? Möjligt, men nu vill jag veta och då får ni hjälpa till:-)

Jag måste sovit för länge, det märks på mina märkliga funderingar här på morgonkulan. :-)

8 kommentarer:

sofie sa...

Det har jag ingen som helst aning om.Hoppas även du får en härlig dag.

Flunkbuster sa...

Jodå! Vicepresidenten har en egen tjänstebostad han också!

Majsanochmalla sa...

Inte vet jag heller vad han bor.. Men jag vet med säkerhet att ingen riktig kvinna ens tänker tanken att designa och färgkoordinera istf att jobba...

Pok

MallahardudetbraPangienmin?bralla

Flunkbuster sa...

Om jag minns rätt heter bostaden Naval Observatory.

Anonym sa...

VP och hans familj bor i, det inte lika fullt kända, Rosa huset. Om jag inte missminner mig ligger det strax norr om kaninhålet.

Pangbruden sa...

Rosa huset?? Navelhuset... Stackarn..:-)

Mallan.. Jag har det ypperligt..kan ju skjuta igen:-)

Anonym sa...

Tänk dig att Hillary Clinton skulle ha blivit president. Hur skulle då Bills servis sett ut?

Anonym sa...

Förhoppningsvis inte med en cigarr på;-) Vi kör nog på Bond