2007-12-10

Längtan och reflexer

I natt kommer min busa hem, längtar som bara en mamma kan längta efter sitt barn! Hon ringde igår och hon längtade med. Det var alltså busan som ringde inte fjååårtisen. Busan är min lilla jänta. Fjåårtisen är den hon är på väg att bli, dvs min stora tjej. Och som den äkta tonårsflicka hon är så vandrar hon mellan dessa världar, stor och liten omvartannat. Precis som det ska vara!

Idag har dom avslutningskonsert i Liverpool innan flyget går hem ikväll. Dom har haft en fantastisk vecka. Fått stående ovationer i kyrkorna dom sjungit i. Hon berättade om allt hon shoppat och vad billigt det var. England är inte så dyrt, London är dyrt! Hon berättade även om maten de fått..verkade vara mest snacks och godsaker. Till frukost var det chokladflingor och toast med chokladpålägg..iiieeek. I går kväll till middag hade dom fått chips, kitkat och sandvikare..öhhh. Våra ungdomar som inte är vana med dylik mat blir lite chaockade, det är ju godis för dom. Tur att hon kommer hem till sin mammas ömma vård.

F.ö sätt på er reflexer när ni är ute i trafiken! I morse höll jag på att köra över en cyklist, en svartklädd cyklist utan lyse eller reflex! Han hade inte bara kunnat förstöra sitt eget liv utan även mitt! Man ser ingenting i regn och mörker, allt ljus sugs upp och det är förenat med livsfara att vistas ute i trafiken utan lyse eller reflex. Mitt hjärta har fortfarande inte lugnat ner sig efter den skräckupplevelsen!

Verkar vara ett onödigt sätt att dö på frågar ni mig.

Inga kommentarer: