2008-11-21

Dan före dan

Den bästa dagen egentligen. När man har allt roligt framför sig. Jag gillar spänningen och tiden straxt innan en resa. På morgonen när man sätter sig i bilen och äntligen är på väg. Vad kommer ske? Vad får man uppleva? Vilka kommer man att möta och framför allt vad kommer resväskan innehålla för spännande på vägen hem:-)

Jag lovar inget bloggande de närmsta dagarna, mobilblogga brukar inte fungera utanför norden och finns inget internet tillgängligt så får ni fint vänta på min hemkomst. Men för att ni ska hänga med lite ändå så får ni vårt preliminära schema. Både jag och Bästaste gillar att ha en grundplan som vi knappast följer slaviskt men vi vill inte hamna i ett tillstånd där vi bara irrar runt som två förvirrade hönor:-)

Vi startar hemifrån 03.30 lördag! Okristligt tidigt och nackdelen med Ryan Air. 07.30 går planet och efter 2,5 h är vi framme och får dra tillbaka klockan en timme. Då ska vi ta oss till Russel Square, leta rätt på vårt hotell och försöka ställa av bagaget en stund.

Därefter stundar Harrods och gatorna runt om. Ett flertal pubbesök skall göras under dagen. Jag skulle vilja säga att vi har en 4 dagars pubrunda gåendes med stopp för andra aktiviteter. Vi är lite frusna av oss så vi behöver något varmt innanför västen med jämna mellanrum.

Söndag byter vi hotell:-) Nu landar vi vid Hyde Park. kl 12.00 har vi biljetter till Bondutställningen vid Imperial War, därefter fortsätter vi att avverka den delen av London.

Måndag är vikt åt Qeensgate, Oxford Street och ev Portobello Road, så även tisdag förmiddag. Där har vi varit förr och vad vi gör och hittar på är än så länge skrivet i stjärnorna. Vår date har ballat ur, han åker till Irak i stället.

Man undrar ju varför en människa väljer att åka till Irak i stället för att dejta oss två i London en måndagkväll? :-) En Ridbrutta och en Pangbrud. Att föredra Irak före oss.. hmm märkligt. Känns det säkrare och tryggare där?:-)

Fin helg alla ni därute.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Självklarty! har du spelat handboll också!!! Det är bara tuffa tjejer som gjort det!!
Jag spelade med Skade IF, låg faktiskt i Allsvenskan.... spelade en SM-final mot Stockholmspolisen, men då var jag juniopr och spelade med juniorerna! Kan fortfarande SAKAN sporten, så sköj!

Miapålinjenochtreaiförsvaret

Pangbruden sa...

Ojj så bra var inte vi vi var som bäst i div 3..men kul hade vi och det formade mina tonår på ett positivt sätt. Älskar fortfarande lukten av klister! :-)

Anonym sa...

Ta med en tom sportbag eller liknande i resväskan, och använd som ev handbagage på hemresan för alla roliga grejor du kommer att köpa. Det kommer att behövas, särskilt som du reser med Ryan Air. Vi flög med dem nu senast, och de är jättenoga med bagagevikten. 15 kg incheckat + 10 kg handbagage. Det sistnämnda vägdes.
Tipsade jag förresten om Thorntons butiker? Har jag redan gjort det, så gör jag det igen. Du får INTE missa deras ljuvliga kola. Köp massor, för det är lycka gjord av grädde och socker;-)

sofie sa...

Hoppas att ni får en härlig,trevlig och ej stressigt i London.Kram på dig.

Pangbruden sa...

Tack Bitte.. Kilon vet jag om och en extra rygga är med. Thorntorn och Boots står på listan:-)

Tack sofie

Anonym sa...

Ha nu en härlig resa med galna upptåg och avkoppling om vartann!
Kram Pruseluskan

Anonym sa...

Ha det helt underbart nu där borta.
Jag skulle vilja åka dit nästan bara för att gå på en massa pubar Öltokig jag!!
Ha det bäst vännen, kram lena.

Anonym sa...

Jag tvivlar inte en sekund på att ni inte kommer att få de trevligt och roligt. "Daten" vet inte vad han missar eller så spelar han inte i samma liga :-)
Härligt att ha det hela framför sig lite av tjusningen med att resa.
Sköt om dig nu och ha de riktigt bra. Vi drar till Karlskoga på lördag så håll en liten tumme för mig.
Kramar från Pålsbodamen.

Anonym sa...

Karlskoga?? Ska ni inte på Sannosta i Karlstad?? Antar att det var det du menade och självfallet håller jag mina tumar för dig kära vän! du är ju bäst!

Anonym sa...

Du har helt rätt ja slant på tangenterna...Karlstad ska de va.

Monica sa...

ha så trevligt och jom forbi vettja när ni kommer tillbaka ligger ju bara 1 timma från stan ju ! kooooooooooooooooooooooooooooooooom

Majsanochmalla sa...

Sist jag var i London... Var det skitkonstigt... På riktigt..

Min LT var största reklamen på "dubbeldeckarna".. En bild på tvären.. Och en större bild när hon låg ner... På tvären.. Reklam för HM..

Jag var stolt som en tupp... Men vemfan skulle jag diskutera med... Att jag var mamma till den vackra bussflickan!?!? Antiklimax!!!

Ha det bäst av alla! Kör försiktigt till Skavsta!!

Pok

Mallamodellmammabralla

Anonym sa...

Åh vad det låter skönt! Jag avundas er! Ha det så härligt nu, mys, shoppa, skratta och ät och drick gott! Eran dejt tar jag hand om imorgon...:-) Kram!

Anonym sa...

Ynglet..vårda honom väl och håll i!