2008-11-01

Singlar

Är det någon mer än jag som har problem med en hungrig tvättmaskin. Inte nog med att den är hungrig den är kräsen också. Det enda den vill ha är strumpor, bara ena strumpan i ett par till på köpet.

Jobbig maskin jag har.

Jag kan för mitt liv inte begripa varför den bara ska äta upp den ena strumpan. Vore det inte bättre att den åt båda i ett par och lämnade övriga intakta? Men icke, nej ur spottas den ena strumpan efter den andra ensam. Likt övergivna och dumpade eller nyblivna änklingar ligger de ratade strumporna och väntar i en korg. Hur många singlar som helst är samlade. Ingen duger åt någon annan.

En sorglig syn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det där har jag hört flera råka ut för, men jag har klarat mig. Får alltid ut samma antal jag har slängt in i maskinen.

sofie sa...

Japp jag har samma problem,tvättmaskinen i tvättstugan kan till och med gömma strumpor för mig,näst sista gången hade en granne fått plocka ur tre strumpor.Badkaret har ej löst sig for till syrran och badade i dag.Hoppas att du får en trevlig fortsatt helg.

Anonym sa...

Om man inte kastar singelstrumpan, utan tvättar den ensam nästa gång så brukar den hitta en ny (eller samma) maka.

Anonym sa...

Strumpor kan man ju få nå fel på har ej kommit på mysteriet än hehe:)Om jag kommer på det, ska du bli den första att få reda på det hehe:)Ha det bäst, kram lena.