2008-11-28

It´s a miracel!

Det känns som om jag vunnit högsta vinsten på lotteri, åtminstone som om jag fått 12 rätt på stryktipset. Årets stakinventering gick relativt smärtfritt:-)

Endast en stake var ur funktion och till den hade jag glödlampor hemma. Ett rent mirakel jämfört med hur det brukar vara varje år.

Nu lyser stjärnor och stakar i fönstren härhemma. Endast golven ska torkas av sen tar jag och KP fredagskväll.

En kväll med pepparkakor, ädelost och glögg.

I morgon stundar dotterns stora julkonsert på Conventum. Karl-Johans skolas elever underhåller oss lika glittrande vackert varje år. Dom kidsen kan verkligen sjunga. Vi föräldrar sitter stolta som tuppar bland bänkraderna och snyftar, ja rent utav hulkar stundom:-) Efteråt får alla som har barn i åk 9 passa garderober och dylikt, men vad gör man inte för sin avkomma:-)

Fin fredagskväll alla!

8 kommentarer:

Monica sa...

DU KUNDE VARIT HÄR,M KP KUNDE SKJUTSAT HÄMTAT DIG ELLER ÅKT HEM I MORGON BITTI SÅDETSÅ!!

sofie sa...

Ja,nu är det synd om dig,ingen bloggträff,och inte hinner du iväg och skjuta heller med din nya pistol.Men jag tror några blir avis när du ska på konseren i morgon kväll, o nåra för att du har en trevlig karl att snacka med framför tv jag är väl en av dem.Jag kan inte heller gå på bloggträffen,och jag kan inte heller skjuta,o jag har ingen karl att sitta bredvid soffan.Så du kan väl tänka på mig liiiiite när du sitter bredvid KP.Kram

Pangbruden sa...

Sofiegumman du får alla mina tankar ikväll!!!

Anonym sa...

Skönt att din stakinventering avlöpte väl..:-). En annan måste ta tag i det, jag gör det ju gärna precis samma dag ("va, funkar de inte, men herregud det minsta man kan begära...."). Förutseende arbetskamrater har minsann avrapporterat att det har de gjort i veckan, men sån är inte jag.

Pangbruden sa...

Gatu..Så länge du är redo för nyårsafton så får du greja med din stake när du vill:-)

Pangbruden sa...

Mom dotter har konsert i morgon... därför kan jag inte vara där utan här

Daniel sa...

Det kallar jag lottovinst!
Enjoy kvällen nu!

Anonym sa...

Ha det så mysigt på julkonserten:)
Kram lena.