2008-11-08

Steget före


Exmaken och vrånga Ex14 försökte köpa vinterskor åt henne förra helgen, det var dömt att misslyckas. Hon kom hem och meddelade att hon skull gå omkring i sina tygskor och Converse resten av vintern. Inga argument bet men tillslut lyckades jag lirka såpass med unga damen att vi var överrens om att hon och hennes moromor kunde gå på stan och titta. Enligt dottern så har mormor 64 år mycket bättre och ungdomligare smak än hennes mamma.

Jag ringde modern och bad om hjälp i ärendet och dom kunde tänka sig att komma hit idag. Igår när unga fröken kom hem så bestämde vi att åka och kolla lite vad som fanns. Hon var först lite småvrång för hon och hennes far hade minsann inte hittat någonting. Jag lirkade lite till och efter en stund for vi iväg till stadens stora berömda köpcenter Marieberg.

Vi som bor i närheten skulle inte sätta våran fot på Marieberg en helg men en fredagkväll eller tisdageftermiddag är det lugnt och tomt på folk och det går utmärkt att strosa omkring där.

Vi började på Nilson, inga skor dög bortsett från en Converseliknande dojja med foder i för 1100 pix. Därefter gick vi in på Din Sko som hon först rynkade lite på näsan åt. Fint ska det vara vet ni:-) Hon är ju en teen deluxe:-)

Men se hennes mor har varit med förr och även varit tonåring själv en gång i tiden.. Jag visste vart jag skulle gå för med internet kan man luska och klura lite och vips hade vi hittat ett par vinterskor som dög åt den kräsna unga damen:-)Ett par beige Uggs dock med sula inte toffelvarianten. Kanske inte det mest praktiska men hellre det än tunna trasiga tygskor..

Man behöver inte vara en mormor för att kunna hjälpa till vid shopping till en teensdotter men...

..Det gäller att hela tiden ligga steget före.

6 kommentarer:

sofie sa...

Det var ett smart drag.Blir nyfiken på bilderna.ha en fin Lördag.

Anonym sa...

Godmorgon!
Det är ett pysslande med inköpen.
Men mamma brukar ha sina finurliga drag.
Hoppas att du får en fin lördag kram lena.

Monica sa...

dom är snygga emn jävligt dyra!!! bortskämt ;)

Pangbruden sa...

Hitta snygga som dög åt henne på Din sko för 299:-)

LJ Media sa...

Men Pangis, nu läser ju dottern ditt inlägg och på tonåringars vis så hamnar väl skorna i närmsta container:-)

Pangbruden sa...

LJ..risk för det ja:-)