2008-11-11

Jag blir förbannad..

Ursäkta mig men vad är det för j-a as som har sex med djur? Det finns en artikel i Expressens nätupplaga men jag läste den inte det räckte med rubriken för att jag skulle fyllas av avsmak!

Man ska ge f-n i barn och djur! Klarar man inte det anser jag att kemisk kastrering är det enda rätta. Ja egentligen anser jag att ett än mer vida straff är på sin plats men jag undviker att skriva det här. Ni får tänka ut det själva. Men tro mig jag är inte nådig när det kommer till dylika perversioner.

Jag fylls av illamånde och en ilska utan motstycke bara vid tanken.

Då blev man upprörd idag igen då..

7 kommentarer:

sofie sa...

Dom hade det på Rapport,aktuellt eller nyheterna på 4:an i går kväll men jag kan inte höra sånt som du skrev varken på djur eller ungar + våldtäckter.Kram

Anonym sa...

Det är väl inte bara djur och ungar de ska låta bli, det är väl alla som inte vill överhuvudtaget som de ska ge faan i... Klipp snoppen av dem vettja..de förtjänar fan inte bättre!!

Anonym sa...

Ja självklart.. ett nej är ett nej!!!!!!!!

Anonym sa...

Ja, det är förstås fördjävligt vilka äckel det finns! Inte direkt så man blev chockerad över att läsa artikeln eftersom man vet hur många sjuka människor det finns nu för tiden!

Majsanochmalla sa...

Jag... Min idiot lästa hela artikeln... Jag nästan kräktes.. Men vad fan är det med folk!??

Djuren protesterade inte!??!

Nu får det förbanne mig vara bra med detta mesande..

Självklart är djursex ingenting som hör hemma i ett civiliserat samhälle! Djur kan, liksom småbarn inte protestera, Fastbundna våldtäktsoffer kan heller inte protestera... Mfl, mfl... Därför får sjukdjävlarna göra vad de vill!??! Eller hur!??!

Fy fan vilka ynkryggar vi/vårt samhälle är! Nu måste jag skicka brev till någon politiker/eller hitta på något annat konkret... Det här går jag bara inte med på!

Pok

Mallaförbanadledsenupprördbralla

Majsanochmalla sa...

Å för den delen!!!!

PANGISEN!!! Du var saknad i måndags! Ba´sat du vet!

Pok

MallaglömdejudetviktigaPangisenbralla! ;-)

Pangbruden sa...

Tänkte väl det Mallan..

Btw gillar dina åsikter i ärendet.. som alltid min vän..

pok