2008-11-15

Vargamörk afton


Jag sköt återigen riktigt bra ikväll, ända fram till sista stationen. Där kom jag snett på två figurer och hann inte rätta till mitt misstag. Tufft när du bara har 6 sekunder på dig i mörkeret. Jag sumpade 5 poäng på sista stationen pga detta. En station som inte var svår egentligen.

Jag har grämt mig i en halvtimme men sen får det vara nog. Nu ska jag glädjas åt att jag skjutit bra på årets två sista tävlingar.

Jag tror inte jag kommer att hinna tävla mer i år bortsett från vår lilla klubbavslutningstävling, men den är mer på skoj.

På det stora hela har mitt skytteår varit kasst. Mycket sämre än 2007. Det började bra och har slutat helt ok men däremellan har det stundom varit ren katastrof.

Jag är tävlingsmänniska, så är det bara. Gillar skärpan i tävlandet och blir frustrerad när det inte fungerar. Inom skytte är frustration en egenskap man inte ska ha.

En egenskap som däremot är väldigt bra att ha är förmåga att gå på utedass. Alternativt ha en stor blåsa. Få skjutbanor är utrustade med WC så utedass är det som gäller.

Det och insikten att du aldrig mer får vackra naglar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det maste vara att du saknar din ban-coach sa mycket! Tank vad du gar miste om i Karlstad bara for att tok-shoppa i London!!!!

sofie sa...

Hoppas att du inte blev allt för besviken när det blev fel i går på skjutningen.Kram

Anonym sa...

tja nu kommer ju coachen till London så...:-)

Nej besviken får man bara var i en halvtimme..

Majsanochmalla sa...

Joådå gumman!

Majsan fixar dina naglar i ett nafs, när du kommer hit! Det går jag i god för!

Pok

Mallaskulleskjutaihjälalltutommåltavlanbralla