2008-11-18

Vilken dag!

Vilken dag!

Upp 04.40 för att hinna till tåget inne i Örebro 06.21. I början tuffade det på fint. Straxt utanför Kalhäll började eländet. Väntan, evakuering där vi fick traska runt på banvallen och därefter, i 40 minuter, stå och vänta på en anslutningsbuss. Som inte kom! Tågtrafiken fungerade tydligen igen.

Vi kom 1,5 h försent till Stockholm, nu var det lång registreringstid till konferensen och dom var schyssta på Rica Talk i Älvsjö som hade sparat kaffe, det behövdes.

Vi konstaterade även att vi i kaoset lyckats glömma chefens handskar och min nyinköpta riktigt bra pocketbok.

Så långt gick det väl an, lite grus i maskineriet tål jag men när sen konferensen visade sig vara riktigt dålig, bla med pinsamma politiks utspel, ja då lackade jag.

Nånej jag uppförde mig men det kändes som mycket bortkastade kompetensutvecklingspengar.

I kväll har jag bedårats av min nya pang, vi kommer att bli vänner. Jag är mycket förstjust i kolven redan som passar min hand mycket bättre än andra märken. Siktet och trycket verkar fint det med så det blir en härlig vinter.

Vi har fått med tillbehör i sådan mängd att det är rena rama julafton härhemma. För en skytteintresserad alltså. Vanliga dödliga kanske inte är lika roade av oljor, blydukar, stålborstar, glasögonskydd, handvärmare och olika former av hölster.

Men för oss är det julafton som sagt.

Olika falla våra intressen och öden här i världen.

5 kommentarer:

Monica sa...

det var det jag misstänkte att föreläsningen skulle bli så där typiskt med tanke på eran långa resa!

Anonym sa...

Jo tack du... satt på ett jävla pendeltåg i morse med stressat hjärta o stressad mage. Fy fan för SL o allt va de står för.

Fick ta taxi hela vägen in till stan. Kom till jobbet två h för sent.

Bläk vilken tråkig dag det blev.

Massa kramar!

sofie sa...

Om några år skrattar du nog åt eländet.Kram

Anonym sa...

Tänkte på dig fru p..

Anonym sa...

Tur att det blev lite glädje på kvällen då efter en sån usel dag.