2008-03-29

Vägen till kvinnans hjärta för den ordknappe


En del människor har svårt att uttrycka sin kärlek med ord. Jag har fått för mig att det gäller främst män. De är ofta ordlösa när det kommer till att beskriva känslor. (Nu får ni gärna rätta mig om jag har fel) De ordlösa eller ordknappa männen däremot brukar vara väldigt bra att visa sin kärlek och sina känslor medelst handlingar.

Små tjänster utförs, en blomma kommer, kaffe på sängen, byta glödlampor utan att man bett om det osv. Vi kvinnor som lever med ordknappa män måste lära oss att tolka och översätta deras handlinga till ord, kärleksord. Alla har inte talets gåva eller förmåga att uttrycka sig. Kan vi inte göra den tolkningen kan lätt problem och missförstånd uppstå. Kvinnan som söker kärlek och bekräftelse på samma sätt som hon ger dvs via ordet blir osäker och förmår sig inte att se mannens kärleksbetygelser i handling. Krav och tjat uppstår och sen är karusellen i full gång. :-)

Nu vill jag poängtera att jag är fullt medveten om att det omvända förhållandet kan råda men generellt sett så tror jag nog att "kvinnor pratar män handlar". Åtminstone med en form av övervikt åt det antagandet.

KP? Nu tillhör jag de lyckligt lottade. Han är visserligen ordknapp men han säger att han älskar mig minst en gång om dagen om inte mer. Han visar även sin kärlek i handling. Mixtrar med massa elektriskt och tekniskt som jag avskyr att göra. Laddar min ammo och pysslar om mina vapen. Köper mat och presenter till katten och ser alltid till att mina barn har det bra. Framför allt lagar pannkakor till mina barn.

Ni vet väl att vägen till en kvinnas hjärta går genom hennes barns magar:-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

en sånn har jag med hahaha men inta säger han att jag älskar mig hela dagarna hahaha,men han gör så mycket städar o trixar o fixar !
*kram*

Anonym sa...

Ja här är en kille som har rätt lätt för att uttrycka känslor och ge komplimanger alla fall :)

hoppas ni har en trevlig helg!!

Pangbruden sa...

Mattias: Härligt att höra! Trevlig helg ni med med lillMax!

Anonym: tja om ett par år hör nog kanske inte jag så mycket helelr men trixa o fixa åt mig kommer han nog alltid att göra:-)

Anonym sa...

anonym var jag ;) monica
trixar o fixar gör han som sagt fort;)

Majsanochmalla sa...

Så´n man vill jag också ha... En bra och lagom snäll,lagom omtänksam och lagom fåordig...

JAg har lärt mig... Den brutala vägen att någon som säger "jag älskar dig" ständigt och jämt... Aldrig menar det förrän de genom handling visar det...

Så nu vill jag ha en slags OP Andersson..
;-)

Majsanochmalla sa...

POK

Mallautepåjaktbralla

Skulle jag väl skrivit...

Anonym sa...

M&M

Jag ger dig mitt motto: Börja skjuta träffa män! POK