2008-03-18

Adonis

Inga dåliga tandläkare dom anställer på folktandvården nuförtiden. Inte nog med att den sammetsögde Adonisen hade en lång vacker man i hästsvans och ett gnistrande leende. Han kunde sin sak också. Tanden är troligen räddad från rotfyllning! Det innebär att i stället för att jag ska punga ut med 4000 kr klarade jag mig undan med 406 kr!! Ha! Fin start på kvällen.

Nu är det bara revisionsmötet kvar.. men dom mutar jag med smörgåstårta och påskgodis:-)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till den framgången hos tandläkaren!

Anonym sa...

Låter trevligt att gå till tandläkare nuförtiden..:-)

Anonym sa...

Tack tack.. Tanden mår bra och revisionen gick utmärkt.. :-) Nu kan jag åka skidor med gott gott samvete

Anonym sa...

Vad sköööönt!! Åh, jag har fortfarande inte ringt till tandis...jag VILL inte!! :( Men va härligt att det blev en snygging OCH att det nästan va gratis! :)

Kraaaaaaaaaam Nina

Anonym sa...

Det finns tandläkare som "borrar" med laser. Det gör inte ont!!
Tips till räddhågsna!!

Anonym sa...

Hur kunde det enbart kosta 406 kr?
Jag går också till folktandvården även om det var två år sen jag var där. Det kostade 550 kr och då fick jag gapa i korridoren till en tandhygenist.

Anonym sa...

Bästaste.. snällad u jag är grönögd och kan fortfarande glittra med dom vid behov.. Rabatt direkt!

Majsanochmalla sa...

Pangisen... Du vet hur män skall tas... Lär mig! ;-)

Pok


Malla

Anonym sa...

M&M Snarare hur en tandläkare ska tas:-)

Anonym sa...

Mitt billigaste tandläkarbesök kostade 9 kronor. Det var en gammal klasskompis som grävde i min mun då. Det var nog bara kostnaden för floret som debiterades då.

Det senaste besöket kostade 1200 kronor.

Anonym sa...

Malte: Kan inte din gamla klasskompis börja skjuta och i stället för medlemsavvgift laga kassörens tänder??

Anonym sa...

Jag var hos tandläkaren nyligen då en plomb fallit ur, en sådan där 70-talsplomb som sattes dit efter en hemsk timme med borrning utan bedövning och remdriven borr av en kvinna som sannolikt varit brotterska i det bulgariska landslaget 20 år tidigare..
Och nu en blev det en vacker tandläkerska på Östermalm , nära jobbet. Då jag inte varit på kontroll på 15 år så var det lite läskigt, dessförinnan var det ytterligare 10 år sedan så man såg ju plånboken hetsbanta rätt rejält.. Men denna undersköna dam, född -64 (vilken årgång!)lyckades intala mig att avstå från nedsövning och nöja mig med ett par tre sprutor och pratade sedan initierat om viner medan mitt adrenalin rann ned i hinken nedanför.. Och rätt som det var så var hon klar innan jag fattat att hon börjat.. Inga läskiga remborrar och sådant, tom en sladdlös liten grej som jag aldrig fattade att det var en borr! 1900:- men det var värt varje öre! Det har hänt en del sedan skoltandvården på 60- och 70-talet!
Kan det vara så att jag numer ser ut som en bulgarisk brottare jag med, det är därför tandläkerskan blivit så vacker??? :-((

Anonym sa...

Brottarlasse: tur för dig att tandläkaren inte var av årgång -65 för då hade du legat kvr i stolen än .. av ren hänförelse!