2008-03-13

Säljes Salomon X-wave 8

Säljes
Fick dessa hyperhäftiga och bra pjäxor av barnen i 40 årspresent. Har inte åkt så mycket med dom för jag min stora idiot köpte för stora pjäxor!! Strl 26.5.. Hallå det är ju karlstorlek.. vad tänkte jag med!!:-) F.ö är dom kanon med 3D funktion, ja dom är ställbara på alla möjliga ledder.. uppvärmingsbar sportsula har tillkommit. Allt för att dom skulle börja passa. Men det går inte, jag får bara ont i fötterna och nu när knäna ballat ur måste jag ha en annan pjäxa helt enkelt. En lättare, framför allt i rätt storlek. Dom här kostade 3500 kr nya och innersulan 350.. Är någon intresserad hör av er, jag ska lägga ut dom på blocket med. Killen på Intersport rekomenderade 1000:- för dom. Dom har knappt en repa! Riktigt häftig och fin pjäxa! OBS! Du måste vara bra skidåkare annars är dom för avancerade. (Jag är hyfsat bra, var bättre:-)

Har redan köpt nya. Lange.. nästan samma som Bästaste har men till halva priset! Jätteläckra med blommor på:-) Men framför allt sköna! Fanns ett par kvar på Intersport idag och jag tvekade inte. Nu traskar jag omkring i dom och bara njuter. Vi får nog ta en provtur i Sälen i Påsk.

Sonen o jag har även investerat i ett par nya skidor. Vi har dealat lite sinsemellan och han köper mina gamla skidor (3 år) och behåller en del av sina skidpengar till Carlifornienresan med pappa. Plus får resterande av mig i födelsedagspresent.. Rörigt? Nja inte så.. jag köpte ett par nya skidor idag vi har båda paren gemensamt, han gav mig hälften av pengarna.. Alla nöjda och förhoppningsvis behövs inga skidor på ett par år nu i huset.

Men jag kommer sakna mina X-Waves.. man känner sig häftig i dom :-) Så barnslig är jag, 40+ till trots:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahhaha nu ser jag att du åker på tvären, läste bloggen uppifrån och ner, har inte läst på några dar....Kram VÄn V