2008-03-20

Förändring och korkade blondiner

Jag, liksom de flesta kvinnor jag känner, har en form av kluven personlighet. Det yttrar sig inte som schitzofreni eller något utan mer som en form av förändringsbegär. Vi vill ha nytt i garderoben, göra om hemma, möblera, prova nya recept, byta hårfärg, jobb eller gubbe. Det konstanta tråkar ut oss. Förändring och förnyelse piggar upp och vi blir återigen de soliga varelser som gör världen lite vänligare. ;-)

Vid några tillfällen om året går jag till frisören. Innan har jag alltid bestämt mig hur jag ska se ut. Färg och frisyr är klart inne i huvudet och jag vet att jag kommer gå därifrån en aning vackrare än vad jag var innan. Av någon anledning ser min bild av mig själv mer ut som det photoshoppade kort jag sett i tidingen och utgått ifrån. Men jag anser det vara av underordnad betydelse, frisören är väl ett proffs! Väl framme i stolen meddelar jag glatt hur jag vill se ut. Oftast får jag till svar att det kanske inte är lämpligt. Min huvudform passar inte, färgen skulle få mig att blekna eller det går inte att klippa hår långt! Luften brukar gå ur mig men ibland har jag stått på mig och gått därifrån...jättebesviken..!

Nu har jag hittat en toppentjej till frisör, vi matchar hon och jag. Lika gamla (unga!) samma stil, tycke, smak och livssituation. Hon fattar hur hon ska klippa mitt hår som både är tjockt, blankt och har massa virvlar. De två senaste gångerna har jag varit glad och nöjd, Ja jag har känt mig riktigt fin.

Idag ska jag "klippa det långt" och färga ljusa slingor, Pangis goes blondie again. Dvs jag återgår till min ursprungsfärg efter vinterns mörkare sejour.

Ni förstår blondes have more fun..;-) Jo jo smäll gärna till med att blondiner är korkade, jag håller med. Den mest korkade av de alla måste vara Victoria Silverstedt. Hon är så blond och så blåst att hon blivit mångmiljonär...i dollar..

Ovanligt korkat tycker jag. ;-)

9 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Verkligen superkorkat... Det är ju mycket roligare att vara fattig.. Bita på naglarna när räkningrna ska betalas.. Osv, osv.. ASkul.. Helt enkelt!

Du... Du som har förutsättningarna... (rött kort hår... Känner du några så´na rikisar?.. Näee... Trodde inte det heller!) Om det funkar för dig... Och du blir onödigt rik.. Då kan jag bära dina väskor..

HE en kanonhelg med OP-Anderson... Eller vad nu grabbarna heter!

Pok

MallaDalaresabndebralla.. Också!

Anonym sa...

Finns det nåt skönare än att kliva ut från frissan o vara nöjd!
För det finns ju inte så många ggr det har hänt.

Hoppas du blir fin nu till Påsk! :)

Anonym sa...

M&M Nästan rätt.. KP heter faktiskt P-O Andersson.. Hahaha.. Men nån rikigt vet jag inte om han är..inte på pengar i allafall:-) Vi får se om nån trevlig herre vill punga ut med nåt i backen:-)

Garbo.. Jag är nöjd! Det blev kanonbra! Men min nya frissa är toppen! :-)

Påskpussar till er!

Anonym sa...

Den smartase blondinen jag har träffat är nog Robyn.

Anonym sa...

Men Malte, och ändå har du träffat Pangis, Bästaste och mig. HUR KAN DU SÄGA SÅ???

Anonym sa...

Ja juste det.. HUR KAN DU ENS UNDANSTÅ DIG ATT SÄGA SÅ!! Efter att ha firat nyår med tre av de smartaste vackraste blondisar någonsin! ;-)

Buzan sa...

love your punchline ;)

Anonym sa...

Jag har inte sagt någonting om Pangbruden, Gatuflicka och Bästaste hade haft flera egna företag och varit framgångrika och förmögna. Den smartase blondinen jag har träffat är nog fortfarande Robyn.

Anonym sa...

Det är faktiskt skillnad på att var smart, j-vligt smart, skitsmart och otroligt smart.