2008-03-04

Skytte på arbetstid:-)

Vi har ju rätt att ta ut en friskvårdstimme i veckan på mitt jobb. Visst kan man promenera i vårsolen ibland men f.ö är det inget jag utnyttjat. Sådana där gym är inget för mig, skyttar blir skakiga om vi får för mycket muskler.. johå då så är det! Förr gick jag på pilates och dansade med det låg på senare kvällstid så jag har inte haft möjlighet att använda timmen. Club Edens lunch...hrrmmm..ja aktiviteter... gick också det fetbort. KP lade in sitt veto.

Men nu har jag dealat med min chef så jag får träna skytte en timme per vecka på arbetstid. Att sluta en timme tidigare en dag i veckan och fara ner till banan är guld värt! Tack för det chefen! Snyggt att inse värdet i det för skytte ger avslappning, ökad koncentration och man tränar upp fokus.

Det är tack vare skyttet som jag är så effektiv på jobbet att jag faktiskt hinner med att blogga ibland.

11 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Min kära MM var sån där pangare... Tyckte han var lite väl avslappnad... Iaf på vissa ställen... Eller berodde det på mig? Hmmm...

;-)

Mallanotsexignogbralla...

séra Jónatan sa...

Vilken ära och lycka att få göra sådant på arbetstid... blogga alltså. ;)

Anonym sa...

Jag vill åxå skjuta på arbetstid! Annars kommer du att bli bättre än mig! juh!

Anonym sa...

Du har en väldigt klok chef måste jag säga. Grattis. Friskvård är viktigt att satsa på med tanke på hur dyr sjukfrånvaron kan bli för cheferna.

Anonym sa...

Exakt, jag är aldrig sjuk!

Malte min vän jag är redan bättre än dig.. I B iallfall:-) Men nu kommer du att ligga risigt till i C och R framöver..;-)

Anonym sa...

Oj har dom luncher på club eden?? :) Har inte varit där men har hört talas om stället!

Jag bloggar också ibland på arbetstid och ofta medan de andra kollegorna vräker i sig bakelser på fikaraster. Känns nyttigare att blogg eller surfa då även om man ibland förstås måste vara social med kollegorna också.

Anonym sa...

Kan man få ta del av din motivation att få skjuta på friskvårdstimmen? Jag nyttjar inte min heller för vi skall ha friskvård i grupp men på detta sätt kan ju vi göra sällskap. Då är vi väl en grupp?

Anonym sa...

Jag skjuter inte på min friskvårdstimme. Det stör min gymträning alltför mycket...;)

Anonym sa...

Magnus: Skott i foten eller?

Anonym sa...

Gammis: Jag menade att det ökar mitt fokus, jag ökar min koncentrationsförmåga, det är avstressande och genom att jag är utomhus får jag frisk luft. Sen är ju skyttet i sig ansträngande.. (Ja det är det prova lyft ett enkilospaket upp och ned.. och var helt stilla..lång stund..) Du borde få igenom det.

Anonym sa...

Vilken tillmötesgående chef, imponerande! Han/du har ju rätt att det säkert betalar tillbaka sig i form av en harmonisk, pricksäker pangbrud med ett leende på läpparna måndag-fredag. Själv väntar gatuflickan på att ridsport ska vara friskvård, tala om pulshöjande aktivitet. Och då talar jag inte om club Edenaktiviteter utan real horsebackriding!!