2008-03-18

Jag mötte...

...nej inte Lassie men väl bröderna Rongedal. Eller rättare sagt så har jag en kompis som faktiskt gått ett år på gymnasiet med dom i Karlstad!

Själv arbetar jag ju med Jeanette i Let´s Dance mamma.. Det här är stort!

Berätta nu vilka Lassies ni har i era liv..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har träffat Tobias i Let's Dance eller nåja, inte han, men hans mamma har jag träffat på en fest för några år sen i Hallsberg.

Anonym sa...

Jag brukar köra denna, den är liksom helt oslagbar:

När jag reste i Nya Zeeland träffade jag en kille vars lumparkompis syrra hade varit tillsammans med rösten till Fjant i Trolltyg i tomteskogen.

Anonym sa...

Min brors f.d flickvän gick i samma klass som Alexander Bard, en arbetskompis har pratat med Mikael Persbrant i telefon (varför ringde han inte mig?), min dotters fotbollskompis pappa känner Svennis osv osv. Jag kan fortsätta hela dagen med långsökta Lassies, det är kul!

Anonym sa...

Min syrra har skakat hand med en betydelse full person i Moskva, långt senare när hon ser Jeltsin på TV går det upp för henne att det var han.

Annars har jag träffat många kändisar när jag var reporter på Ludvika närradio.

Så fråga mig så får ni fler Lassies.

Anonym sa...

Tja, jag växte upp i samma portgång som Stina Dabrowski, som då hette Lundberg och vars mamma jag hade som klassföreståndare i gymnasiet. Mamman och pappan var båda lärare men flyttade isär då den ena var "rysskommunist" och den andra "kinakommunist". Tänk vad kul det kan vara med politik...

Majsanochmalla sa...

Hahha... Här i Sthlm börjar alla bli a, b, c eller d kändisar...

Vi är väl nere på Ö vid det här laget... Åhhhh... Vad imponerande... NOT!

Jag har ahft en del "kändisar" i min kundkrets... Fan.. Vad jag blev besviken när de var lika... Som oss andra! ;-)

Hmmm...

Pok

MallaharsetatpåsammafiksomNurejevsamtidigt...Fralla

Anonym sa...

Sedan gick´jag faktiskt i samma klass som Camilla Henemark i mellanstadiet någon gång, klass 4-5. Hon var en jäkel på friidrott, längdhopp, höjd och 60 meter. Men sedan fick hon ju som bekant annat i tankarna.. Jag var en jävel i kulstötning, men numer så måste jag ha krut för att få iväg kulan tillräckligt, fast den väger mycket mindre än den vi tävlade med.. :-)

Pangbruden sa...

Jag var också en jävel på kulstötning.. mustasch hade jag med på den tiden;-)