2008-03-02

Vad är svårt?

Som ni sett under dagen har jag i alla inlägg meddelat vad svårt det varit. Vad är nu svårt? Tja oftast är det ju individuellt vad man upplever som svårt men ibland finns det situationer och banor som är svåra för alla. Idag tävlade vi på en sån bana. På varje station var det 5-6 små, mycket små, figurer. En eller två var s.k puckar och dom är lika stora som en vanlig puck. Inte så lätta att träffa på 20-30 m håll utan stödhand. När det är många figurer innebär det att det är mycket förflyttningar och då hamnar man gärna i tidsnöd. Att skjuta 3 skott på 3 sekunder går men när det är små figurer kan man behöva sikta lite ibland:-)

På den här tävlingen deltog ett antal av Sveriges bästa skyttar, dvs eliten, och när dom missar då kan jag lova att det inte bara är svårt, då är det grissvårt! :-)

Hur som helst så orkade jag hålla mitt snitt och på vissa stationer sköt jag förvånansvärt bra. Det jag missade är inget jag grämer mig över för det tar tid att träna upp sig. Jag är nöjd och tog ett par fina damskalper. Att komma tvåa i högsta damklassen är en fin merit. Näst bästa dam totalt! Tja då måste man vara nöjd, mycket nöjd!

Måste få skriva om min skyttekompis Malte, som brukar kommentera här i bloggen. Han gjorde nog sitt livs tävling och hade dagens näst högsta resultat totalt.. Det innebar många fina skalper det! Heja!

Nu har vi mailat med de Brittiska damerna. Vegetarianer som spelar fiol..jahappp..:-)Ja j-r hur ska det gå?? Ha ha ha.. vi gillar rock, skjuter pistol och är köttätare deluxe.. och hit skickar dom två stackare som spelar fiol och äter youghurt:-) Det känns inte riktigt som om att det kommer att klicka mellan teensen men jag hoppas att jag har fel.

Stackars tjejer!

Inga kommentarer: