2008-03-28

Märklig shopping

Shopping inför tävling är en märklig företeelse. Tex så handlar vi priser för i runda tal 15 tkr. Många starter gör att det går åt en del och vi har ett fint prisbord. Scenariot blir då att man går in på en butik och handlar brödrostar, vattenkokare, popcornmaskiner, högtryckstvättar, DVD spelare och microvågsungar i mängder. En och annan ruskar på huvudet åt våra vagnar kan jag försäkra er. Jag brukar få lite försynta anfall och meddela lite smågenerat i kassan att det ju inte är vi som ska ha alla grejer utan vi ska ha det till priser. Kassörskorna brukar nicka lite nedlåtande och säga något i stil med jo jo.. Man ser verkligen hur dom tänker sig att vi hamstrar julklappar för 10 år framöver:-)

I dag har vi handlat till serveringen. 20 paket korvbröd, 250 korvar, den ena brödlimpan efter den andra ostar och skinkor, åtskilliga plattor läsk och så alla dessa sopsäckar. Återigen kände jag mig lite generad i kassan så jag förökte skämta lite om att vi är ju lite märkliga jag och min kompis ynglet. Vi tycker det är kul med sopsäckar.. Kassörskan gav oss bara en avmätt lagom ointresserad blick meddelade vad vi var skyldiga och tittade mot nästa kund i kön.

Det fick jag för att jag försökte vara rolighetsminister:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kvickheter uppskattas inte av alla.

Anonym sa...

Den enda verkliga kvickhet som verkligen uppskattas är när företrädaren är snabb på den enda toan när nöden är som störst! ;-)

Majsanochmalla sa...

Hahhha... Kom inte dit å försök vara rolig!..

Lycka till i helgen!

Pangisen..

Pok

Mallakalasbralla

Anonym sa...

kassörskan hatar sitt liv och sitt jobb...

Majsanochmalla sa...

Jag vill vara med och tävla...behöver både brödrost och allt möjligt...snälla rå!!!!
Majsanfattigpajsarn

Anonym sa...

Majsan: Det är bara att gå kuresen och erövra pistolskyttekortet.. Sen ska du skjuta vissa märken innan du får ge dig ut på banan.. Men då ska du se att brödrostarna trillar in:-)