2008-03-04

Mina tjejer

Låt mig presentera Tabitha coh Joy. Så söta och artiga och begåvade. De ingår ju i ett musikaliskt utbyte med dotterns skola och den ena är violinist och hon till vänster är balletdansös. I afton har vi fått ett smakprov och jag tappade hakan så imponerande var det. Joy spelar fantastisk fiol. Irländska folksånger blandat med klassisk musik strömmade genom våra väggar och det är bara att lägga sig platt inför hennes begåvning. Tjejen är 14 år och har redan vunnit tävlingar ( bla 3000 pund. Hon är gatumusikant på fritiden och såpass duktig att hon tjänade ca 100 pund i timmen. Hon hade spelat ihop till sin fiol men även till resan hit. Vilka teeens det finns. Ska bli kul att se om hon blir något för hon brinner verkligen för sin fiol.

Den har t o m ett litet täcke:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevliga flickor, förstår att tonårspojken där hemma är till sig och säkert ägnar en extra stund i badrummet på morgonen...Strongt av er/dig att öppna upp hemmet sådär, det är ju en del jobb trots allt för dig. Hur länge ska de stanna?

Anonym sa...

Dom stannar tills på fredag. Jätteartig och rara.. och förtjusta i Buppen.. han är ju rätt cool.. ibland:-)

Anonym sa...

Men oj...immponerande!! VERKLIGEN!! Häftigt med teens som är så duktiga...

Hihi, ett täcke, hahaha....

Puss Niinis

Anonym sa...

Fiol är VACKERT om det spelas av någon som KAN. Annars låter det bara illa...

Roligt m lite engelska i huset!!

Kram.

Anonym sa...

niinis och Fru P: Den här tjejen kan verkligen! Helt fantastiskt roligt att lyssna när hon drog igång med Irländsk folkmusik. Det var inget barn som spelade det var ett proffs

POK