2008-03-16

Fjädrar i busken

Idag ska busken pyntas med fjädrar. Nej inte den buske vissa av er förmodlinger tänker på utan en vanlig buske utanför mitt köksfönster. Den är liten och ynklig och borde egentligen tas ner, men varje år så får den lysa ett par veckor iförd lånta fjädrar i allehanda färger.

Busken lever på lånad tid men så länge det finns barn i det här huset som tycker den traditionellt ska påskpyntas varje år kommer den att få nåd.

Vi kommer inte vara hemma i påsk men lite lagom fula kycklingar och tuppar får väl tas fram. Jag har liksom inte hämtat mig från sommarsemestern än så jag tycker nog att påsken kom ovanligt tidigt iår.

..och snart är det väl jul..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ok, ja, det gäller att reda ut vilka buskar vi pratar om...Tycker att påsken kan man ta detlugna gatan med, skönt (sa hon som tar det lugna gatan med vad gäller julen...). Sen är det inte fel med de där goda påskkycklingarna i marsipan, jag blir faktiskt nästan HÖG och får en kick av marsipan...Ha det bra i backarna nästa vecka, Pangis. Hoppas du är återställd i alla kroppsdelar etc.

Pangbruden sa...

Gatuflickan.. Njaa knäet är ok men det ska väl hålla för en dag i backen:-) Marsipan ger mig inga kickar men väl igensvullen hals, prickar och andnöd.. så det håller jag mig undan..Ha det fint du med!

Anonym sa...

*skrattar* jassa den busken menar du hahaha ;)