2009-01-19

Värstingar..

Fjunets polare som var med och provade att skjuta i helgen är några sköna grabbar. Snart 17 år gamla och ettor på gymnasiet. Den ena både piercad och tatuerad. Lite småhäftiga sådär som bara tonårsgrabbar kan vara..

Jag trodde i mitt oförstånd att de mest skulle tycka att det var kul när det smällde, att panga.. men ack vad jag bedrog mig. De skötte sig, till att börja med, exemplariskt nere på banan, gjorde ingenting utan mitt tillstånd eller lät mig hjälpa dom. Uppförandet resulterade i att de fick prova lite grövre kalibrar något dom tyckte var kul.

Efteråt trodde jag att snacket skulle handla om skytte, pangandet och liknande men det var då som mina fördomar kom på skam. Dom här killarna pratade om rotationshastigheter, utgångshastighet på kulan och om vattnets densitet skulle förändra hastigheten.. Jag förstod inte någonting. Tre st MVG killars diskussioner övergick mitt förstånd:-) En ska bli fysiker, en teknisk ingenjör och en systemvetare med speldesign som inriktning. De har höga mål och riktar in sig på universitetsstudier redan nu. Dom pratade på en nivå och med ett språk som jag inte hängde med i.

Den enda värstingen vid matbordet var jag!

Och så klagar man på dagens ungdom.. jo jo, kom hem till mig när dom här grabbarna är på besök så är det slutklagat på ett tag:-)

Men en sak är säker, jag begriper mig inte på dagens ungdom:-)

5 kommentarer:

sofie sa...

Jag sov på mina gegrafi lektioner verkar det som.Ligger Närke där du bor långt i från Örebro?

Pangbruden sa...

Ja du sov nog Sofie.. :-) Närke är ett landskap och staden Örebro ligger i landskapet Närke. Fin dag till dig:-)

Monica sa...

;) *skrattar*

Daniel sa...

hehe skrattar, ja dagens ungdom.

Bättre var det på gyllene -86! :)

(å tack för hälsningen!)

LJ Media sa...

Dagens ungdom verkar bestå av akademiker hela bunten. Eller datatekniker. Tur att de finns!