2009-01-10

Let´s talk about let´s dance:-)

Efterson Let´s dance har börjat igen är det från och med igår tillåtet att se på TV i detta hus på fredagar.

Som bekant arbetar jag med Jeanette´s mamma (Hon dansar med Mojje i år) och varje dag pumpar vi mamma Anita friskt om veckans händelser. Vi vill ju ha insidertips likt de som spelar på hästar:-)

Hur som helst så är ju mamma Anita både diskret och tämligen oinsatt så några snaskigheter får vi aldrig serverade. En bild på Karl-Petter i ballettrikå är väl det mest snaskiga vi fått ur henen:-) Däremot röstar vi ihärdigt på Jeanette och Tobias som även han är från Hallsberg. Båda startade sin danskarriär i den dansskola som faktiskt ligger i samma byggnad som min arbetsplats:-) Här har vi äkta Lassievarning

En liten Pangisrescension från gårddagen då. Årets behållning kommer att bli världens starkaste man. Denne koloss till jätte som faktiskt kunde dansa både mjukt och följsamt. Hoppas han stannar länge. Carl-Jan ska vi väl inte ens kommentera en rolig man som konstant spelar parodi på sig själv, man kan inte annat än gilla karln. Hasse Aro ger ett mycket sympatiskt inryck men dansa kan han inte:-) De som förvånade mig mest positivt var Linda Haglund och Magnus Alling, skickliga dansare men åtminstone Linda har nog för lite publikstatus för att få vara kvar.

Någon som vi däremot tvingas slita med länge är nippertippan Blondinbella..suck alla mina fördomar besannades när hon öppnade munnen.. Men hon är ju bara ett barn, ett smart barn med. Dansa kan hon däremot inte, helt utan taktkänsla men det inser hon inte själv lilla stumpan:-) Hon var mäkta sur på domarna efteråt. Det brukar bli så när upphaussade personer som är vana att ligga i topp hamnar på jorden med ett brak. Dom har svårt att hantera situationen.

Bästa personligheten stod barnprogramsledaren den färgstarka fröken Jutbrink för, henne gillade jag skarpt! Trots att hon surade ihop av juryns sågning:-) Även fröken Bagge gjorde ett gott dansintryck.

Jeanette och Mojje då, ja han dansar ju uppenbarligen bra mycket bättre än Karl-Petter så domarna kommer nog att ge dom poäng, hur starkt han går hem hos hemmaröstarna vet jag inte, för mig är han tämligen okänd Gullig och charmerande var han dock så en top tre placering är nog inte omöjligt.

Ja ja.. nu ska jag äta frukost och inte längre besvära er med detta i-landsproblem längre:-) För ärligt.. vem sjutton bryr sig om vem som vinner let´s dance:-) .. Mer än jag då..och resten av anhanget på mitt jobb:-)

Fin lördag alla!

2 kommentarer:

Malte sa...

Linda var gymnastik-, hmm, idrottslärare åt mina döttrar när de gick i högstadiet (som det inte heller heter numer). Så hon har nog hållit sig mjuk med åren. Och magnus jobbar ju som bonde så han borde ju veta hur man drar en vals.
Själv står jag inte ut att titta på det.

Anonym sa...

Håller med om det mesta förutom att jag tycker den där Kitty verkar dryg men har bara sett henne i Big Brother.