2009-01-13

27! Inte en siffra mer

När man fyller 27 för 14´e gången så får man arbeta hela kvällen därför firade vi igår. Den närmsta familjen och bästa vännerna uppvaktade. Lagom trevligt, man har ju inget enormt behov längre av att bli påmind:-)

När man fyller 27 för 14 gången så är det även svårt att önska sig något. Jag har allt i flerfaldig upplaga och ständigt ramlar det in nytt. T ex så önskade jag mig ett fat i tre våningar men det vann jag ett i höstas. När mitt strykjärn började krångla ja då låg det ett nytt ouppackat i källaren. Vi tävlar och vinner priser så allt möjligt finns på lager:-)

Men mina vänner och min familj hade lyckats bra ändå. Nya fina skinnhandskar och en snygg pyjamas. Biobiljetter med tillhörande meny, en påse med delikatesser såsom ostar, marmelader och choklad:-) Utöver det en flaska Päroncognac och en bra bok.

Gratulationerna strömmar in medels kort och sms så jag lär inte glömma bort att jag från och med nu är ett år äldre. Kanske inte visare men synen har blivit sämre och skinnet slappare. En och annan extra rynka har säkert tillkommit det med.

Å andra sidan så är jag ju ett år gladare och det är ju inte att förakta:-)

14 kommentarer:

Anonym sa...

SÅKLART!!!!!!

Grattis solstrålen.

Pangbruden sa...

Tack raring!

Anonym sa...

GRATTIS igen och på den rätta dagen!

Kram
Ewa

Den allvetande brädhögen sa...

Grattis från andra sidan Kilsbergen!!!

sofie sa...

Ett stort grattis på dig.Fanfar,och fyrfaldigt leve hon leve hipp hipp hurra hurra hurra hurra.Hoppas att du får en härlig och bra dag på din födelsedag.Kram

Pangbruden sa...

Tack snälla ni:-)

Anonym sa...

Nu blev jag lite förvillad 27 år, du ser ju inte en dag äldre ut än 23. Grattis än en gång.

Pangbruden sa...

Gammis..du har just precis placerat dig allra högst på min julklappslista:-)

LJ Media sa...

Grattis! Ta en rejäl päronkonjak till kaffet i afton.

Pangbruden sa...

Tackar!

Anonym sa...

Grattis kära pangis.

Flunkbuster sa...

Grattis Pangbruden!

Pangbruden sa...

Tack alla!

Anonym sa...

Grattis igen Pangis!

O tack för att du skrev att det inte var så farligt för annars fick jag mest höra om folk som panik och sånt innan vilket inte är roligt men nu gick det ju bra :)

Hoppas dagen var kanon!