2009-01-19

På tal om skytte..igen:-)

Det har varit väldigt mycket skytte i mina senaste inlägg och väldigt lite åsikter. Kanske det beror på att mitt liv just nu innehåller väldigt mycket skytte och att det för övrigt är tämligen ordinärt ute i vida världen.

Teensen gör det dom ska, alla tonårsbråk är f.n ur världen. KP och lilla Tass fiskar, det är vapenvila i Gaza och Arbogarättegången går mot sitt slut.

På jobbet mal det på i samma gamla vanliga takt. Fritiden innebär bokslutsarbete och diverse rapportskrivanden åt klubben samt en och annan TV kväll.

Efter att knölen under örat försvunnit är jag ju även kärnfrisk så jag kan inte ens beklaga mig över några sjukdomar längre.

M a o det mest spännande i mitt liv just nu är skyttet.. och att jag har lunchdate med en gammal vän i morgon. Vad vi ska avhandla är dock inget som lämpar sig för en bloggs stackars små öron (läs textruta). Sådant mår inte min lilla blogg bra av och man måste ju ta hänsyn så den inte blir kränkt och börjar hänga sig eller liknande:-)

Nämnde jag föresten att jag hittat en ny C pang? Ska provskjuta i helgen och ev blir det köp. På bekostnad av nya jeans..

Ja ja...

..vi har ju alla våra laster.

Innan någon förfasar sig, varför ni nu skulle göra det, så ska jag meddela att om jag köper en ny C pang säljer jag en av dom jag har. Man får helt enkelt inte, enligt lag, ha hur många som helst. Det har jag inte heller råd med. Att jag köper en ny beror på att jag är inte helt överens med den jag har och jag kan inte vänja mig med trycket. När man tävlar så mycket som jag gör och lägger ner så mycket pengar på sin sport är det minst lika viktigt att man trivs med materialet. Precis som i vilken sport som helst!

7 kommentarer:

Sandy sa...

Man får väl inte sälja så där hur som helst heller eller?

Anonym sa...

Sälja får man men man får bara köpa om man är berättigad så summa summarum KAN man inte sälja till någon som inte får köpa..dvs får licens på det vapen som man säljer. Licensen är personlig och man har en licens för varje vapen. Man kan även sälja till en vapenhandlare. Vi säljer inom sporten, någon man känner för det mesta. Det är stor efterfrågan på bra begagnade tävlingsvapen. En ny Benelli kostar 16-20 tkr!!

Monica sa...

Jeans kostar väl inte som ett vapen väl?

Pangbruden sa...

Nej det förstås..:-)

Anonym sa...

Nu har jag fått reda på det.......... Knölen kan ha varit en spottsten!! Du har tur du, som inte behöver skära upp och gräva ut den.

Anonym sa...

Spottsten?? Vad är det? En sten man spottar på??

Lotta sa...

ska bli trevligt att ses!
//lunchdejten