2009-01-30

Om halka och KP raringen


I morse råkade jag ut för det där "fattar inte att det är halt" fenomenet igen. När jag kom till jobbet pratade alla om morgonens blixthalka. Varningstrianglar och bilolyckor lite varstans och jag hade som vanligt inte märkt någonting:-)

Den där KP raringen som jag har ihop det med han har legat i som en liten iller den här veckan och det förtjänar att uppmärksammas. Han grejar med mina pistoler och har fixat med mitt lilla avlopp. Häromdagen hade han köpt och installerat ny blandare i duschen och idag fick jag ett SMS där han meddelade att nu var jag ägare till ny tvättmaskin och torktumlare:-)

Vad jag betalat vill ni inte veta.

Men en sak är säker att just nu så är den mannen är inte till salu.

Tack älskling!

:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Han är ju fantastisk, och se du till att behålla en sån tillgång!! Ha det så kul ikväll och släpp loss som bara du kan(har väl sett dig i action...), det verkar du behöva efter din intensiva vecka. Själv ska jag på föräldraträff för att samla in skolresa för yngsta dottern ikväll på hennes skola.

Anonym sa...

Jag avskyr dessa skolreseinsamlingar så jag avundas dig inte.. vi finns på o learys från kl 21.00 om du är sugen.. kram tjejen!

Anonym sa...

Har jag förstått det här rätt, han handlar och du betalar?

Anonym sa...

Lennart..Du har så rätt.. han handlar utan att jag ens vet om det..

Monica sa...

ååå vilken fin blid på er!!!!