2009-01-10

En pundare är en pundare..

Heder till Malin Roos för den här artikeln. För det finns inga finknarkare. Narkotika är och förbli djävulens föda och vi ska aldrig sluta kämpa emot.

En knarkare är en knarkare är en knarkare! Oavsett om denne står på plattan och pundar eller gör bort sig på Grammisgalan. Faktum är att ni är lika mycket knarkare båda två och ni går samma undergång till mötes.

Heder även till Mallan min kära bloggis för det här inlägget.

Till syvende och sist heder och respekt till alla ni modiga inom polisen, socialtjänsten och andra som oförtrutet arbetar mot narkotika. Ni står alla på min vardagshjältelista just nu!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant. Frågan är bara om vi har rätt gränsdragning. Är det ok att bruka droger? Nej. Men vad borde klassas som drog? Knark. Ja. Sprit? tobak? Samhällskostnaderna för de två sistnämnda är gigantiska. Är det rimligt att vi ska dela på detta?

Majsanochmalla sa...

Pangisen... Min lilla gullhöna..Tack för komplimangen!

Pok

Mallatröttimössanbralla

Anonym sa...

Magnus.. skillanden när vi pratar samhällskostnader är att när vi handlar sprit eller tobak betalar vi en hel del skatt som går till staten.. (Om vi nu inte handlar i Tyskland då förståss) Det gör vi inte när vi illegalt handlar droger. Än så länge är inte tobak eller sprit olagligt men det är olagligt att både bruka och sälja knark. Så just den gränsdragningen är tämligen klar tycker jag.. Men jag håller med dig om de enorma kostnader och tregedier som följer i spriten och tobakens spår. Om tobak hade uppfunnits idag hade den def blivit förbjuden..