2009-01-17

Vad gör man inte

På fredagarna är man dissad men på lördagar verkar det var ok att ha en moder, åtminstone en Pangbrudsmorsa:-) Fjunet med anhang ville prova skjuta och vad gör man inte för den lilla avkomman. allt testades hit och dit och nu har jag servat dom med ett lass Tacogratäng. (Tack Monica för det tipset)

Skjutit in mig inför morgondagens tävling i Överum, fortfarande fungerar A skyttet bäst.. Jag finner det märkligt för det borde vara tvärtom, men jag kanske kommer ner på jorden med ett brak i morgon, skytte har ju den förmåga att dänga till en när man blir överkaxig:-)

KP ringde btw men inte sjutton ville han prata sex, nej fiskerapport var vad han ville avlägga:-) Hur många gram aborrar dom hade dragit upp på dagens pimpeltävling. Helt klart avtändande.

Eller vad säger ni? :-)

4 kommentarer:

sofie sa...

Jag håller med dig,inte kul att höra om abborrar när man vill ha sex i luren.Hoppas du får en trevlig Lördagskväll.Kram

Anonym sa...

Haha! Klart dom vill vara med pangbruds morsan på dagen. Häftigt att få prova på skytte och sen äta godmat! Kan det vara bättre.
Ha en skön lördagkväll!
Ewa

Anonym sa...

Fjunet är nog så stolt över sin pangbrud till morsa!!
Tror att kompisarna är avis över att fjunet har en sån cool morsa:)
Tacogratäng vad gott!!!
Jag tror att KP är så inne i sin kärlek till fiskarna nu så han är inne i nån slags trans.Men vänt du pangis,än är inte dagen över hehe!!!KP kommer:)
SV:Det blev en skjorta och slips som går åt det rödrosa hållet.Kommer att sticka ut lite men det var fränt:)Jag köpte oxå den korallröda skjortan till mig själv:)Det blir till kanarieholmarna i år.Det är på samma ställe som vi var på semester för två årsedan.
Ha en fin kväll min vän, kram lena.

Malte sa...

same same, but different!