2008-11-01

Lördagsdravel inför vinterns ankomst


Vaknar till strålande solsken och minus 3 grader. Vintern är i antågande. Jag gillar vinter. Vintern när den är som vintrar ska vara. Kall, solig med snö och knaster under skorna. Dagar i skidbacken med svartgrillade korvar, rökstank och varm choklad som bränner på tungan. Grå snöslaskevintrar ger jag inte mycket för.

KP raringen och jag ska gå ut i kväll, hör och häpna. Det har inte skett sen Hjälmaren brann:-) Först bio därefter en liten pubslinkin. Bästaste ansluter förhoppningsvis. Vi har sällan tid med dylika aktiviteter då skyttet, fisket och kidsen kommer först, ja inte i nämnd ordning kanske men vårt aktiva liv tar tid. Bästaste och jag kollade i våra almanackor för att ev hitta en helg där vi kunde hjälpa henne att köra några sängar till Sälen men det var fullbokat fram till mellandagarna.

Vi har barnen, vi ska till London, KP ska fiska lax, dottern har sin stora julkonsert på Conventum och vi ska på julbord med mor och far. Däremellan är det några tävlingar vi ska delta i. Så vi behöver den här helgen. En helg där vi ägnar oss åt varandra.

Flyttaihopplanerna kanske någon undrar då? Jodå dom finns där men jag vill avvakta finanskrisen och KP är inte så snabb:-)

Fin, härlig Allhelgionalördag ni alla!

På bilden ser ni mig och Bästaste i skidbacken, Lindvallen. Vintern när den är som bäst:-)

3 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Jag gillar också "krispiga".. vinterdagar! Eller dagar som i dag.. Här i Sthlm.. Sol 0-gradigt.. Å så fantastiskt vackert..

Pok

Mallaönskarerenhärlighelgbralla

Anonym sa...

För att snön ska knarra under skorna ska det vara -10 grader.

Anonym sa...

Men vad jag längtar till sälen nu:)Det är ju bara för härligt där.Fullt upp ni med hehe:)Ha det fint, kram lena.