2008-08-12

Ur spel för Dahlby

En snabbis så här i arla morgonstund. Nej missförstå mig inte, nu pratar vi bloggsnabbis innan dagens personalkonferens i aulan.

Dahlby ja, jag tycker han borde ha pallat f-n så mycket bättre. Har man skjutit 70 000 skott under ett år, mental pallat och vunnit stora VC tävlingar då klarar man OS pressen. Men jag sa faktiskt till KP i går att undrar just om han fixar det här, att bli så upphaussad i en sport som skytte där så mycket av det mentala spelar in.... Men att missa final.. nej det är som om Holm river ur sig på 2.23.

Jag funderar allvarligt på att skaffa ett finsk pass..

De här nya simdräkterna verkar intressanta. Man kanske skulle ta och skaffa sig en. Inta att simma eller bada i utan som en slags korsett, så man äntligen får bukt med sommarfläsket. Vad tror ni om det? Ni vet väl att "tryck in" och push up" är Guds gåva till kvinnor över 35:-)

Fin dag alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

mera os ?? ska du inte börja jobba på sporten istället ;)
ha en fin dag //Monica

Lotta sa...

apropå dräkterna annars.... varför spelar beachvolleydamerna i stort sett nakna (bikintopp och minimala brallor) och beachvolleyherrarna i långa shorts och stora linnen? Borde man åtminstonte inte tvinga herrarna att spela med bar överkropp...? *s*
Simdräkterna verkar vara bra för flytet, men för fläsket? Tja, risken är väl bara att det sticker ut ngn annanstans.... :)

//Lotta

Majsanochmalla sa...

Sån dräkt vill jag också ha... Vad sa du att det hette?

Kanske har de marknad på gamla övergivna OS-dräkter när vi är i Kina... Jag köper på studs! Ta upp beställningarna i Medelpad så sköter jag resten!

Pok

Mallamodeintresseradbralla

Anonym sa...

Måste kännas fantastiskt drygt för Dahlby för OS är ju så enormt för dem som håller på med anonyma idrottsgrenar.

Jaja som jag skrivet tidigare så är det inget jag ligger och grämer mig över men synd för honom att han inte pallade mentalt.

Anonym sa...

Lotta däe har du en poäng faktiskt.. tvärtom kanske och t o m jag skulle titta:-)