2008-08-09

Fyndat

Alla ni som flyttat och därmed röjt ur källare och vindsutrymmen känner säkert till att det kan vara en guldgruva. Så även här. Nå rika har vi förvisso inte blivit men en och annan kvarglömd skatt har återfunnits. Min första skatt var lådan med saker från min forntid. Tiden innan universitetet t o m. Studentbilder och gamla almanackor samt vykort skrivna till mig från min moromor. Mormor som stod så högt i kurs hos mig men som tyvärr dog 1987. .. Kjaere ... gratulerer med dagen din... osv. Det knöts sig i hjärtat:-)

I en kartong i ett hörn som det stod skytte på fann vi lådvis med ammo!! Tack för det exet. .32 till mig och .22 som Fjunet ska få skjuta upp för att inte tala om påsen med .32 hylsor till KPs glädje. Vi laddar .32 ammo själva och hyslor är hårdvaluta:-) Tack för det gamla ex, det är olagligt att förvara ammo på det viset men du är ursäktad!

Lite medaljer från min första era som skytt dök också upp. Guld och silvermedaljer som jag glömt att jag vunnit. Bla blev jag klubbmästare i precision 1995. Det hade jag ingen aning om faktiskt:-)

Roligaste fyndet gjorde nog Fjunet själv. Han hade plockat ner "leksaker" och pryttlar från sitt rum för några år sen och placerat påsen i ett av källarytrymmena. När jag gick igenom påsen skymtade jag något i en gammal spargris. 200:- minsann till Fjunets stora glädje. Grisen fick vara kvar efter den händelsen. En turgris kastar man inte på tippen inte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

går det att använda pengarna da? eller er dom bytta ut!
Han kanske ska få superränta ;)//Monica

Anonym sa...

Dom är bara ett par år gamla.. inga problem två vanliga hundringar

Anonym sa...

När blir det Loppis, jag behöver nya vardagsrumsmöbler =)

Anonym sa...

Det tar ju sin tid men jag hör av mig vännen