2008-08-14

Ur led är vädret

Vädrets makter är ur led minsann. Visserligen gladde det mig att hösten inte gjorde sitt intåg förräns den dag jag började arbeta igen men nu har det gått lite väl långt. De sista två dagarn har varit rent bedrövliga här. Åska, störtskurar och nu halv storm. Gäddorna och jag hade föresatt oss att skjuta en allsvenska i standardpistol men det var bara att ställa in. Att skjuta i storm är värdelöst, när det till på köpet vräker ner regn blir det än mer värdelöst. Då vi är i strålande ledning i elitserien vill vi inte riskera något så vi packade ihop och gör ett nytt försök en annan dag.

Det mest bedrövliga av allt är att så fort jag kom hem försvann alla moln i en vindpust och solen tittar fram. Vädergudarna har återigen gett oss lång näsa och sitter säkerligen just nu och försöker hålla sig för skratt, hånskratt.

Men hallå där alla bloggisar, är det verkligen bara en som vågar komma ur garderoben och erkänna att det åtminstone finns en Abbalåt man gillar? Kom igen nu...shoot!

8 kommentarer:

Monica sa...

Jag gillar detta regnet *flåt'

Anonym sa...

Jag kommer inte på nån låt jag INTE gillar...
Vädret, ja. Skulle det inte blir högsommarvärme den här veckan? Jag kolla in SMHI. På lördag ska det vara 13 grader och spöregn. På min altan. När jag har fest. Hmmmm.

Flunkbuster sa...

Okey då! Jag erkänner!
Jag har gillat ABBA ända från början.
Det fick man mycket skit för.
Varför gillade jag då ABBA? Egentligen var det så att jag gillade Hootennany Singers där Björn var med, HepStars där Benny var med och även Agneta Fältskog och Anni-Frid Lyngstad som var utmärkta sångerskor med egna karriärer.
När de slog sig ihop och blev ABBA så föll det sig naturligt att jag fortsatte gilla deras musik, för den var faktiskt bra!
Ska jag lista några låtar så blir det: So Long, Honey Honey, S O S och Fernando (som Frida även hade med på sin berömda solo-LP från 1975).
Som kuriosa kan jag berätta att jag som hastigast "umgåtts" en del med tjejen som hittade på namnet ABBA, det var visst en namntävling i någon sedan länge bortglömd veckotidning (från tidigt 70-tal)och hennes förslag vann.
Tur att de bytte namn till ABBA föresten, för det ursprungliga "Festfolket" kanske inte hade varit så internationellt gångbart.

Anonym sa...

Jag har klivit ur o kommenterat under just det inlägget ;-)

Du fullkomligen spottar ur dig inlägg så man hinner liksom inte med...

KÖr hårt. Kram Fru P som faktiskt gillar höst o oväder.

Anonym sa...

Äntligen mina vänner.. några saknar jag än:-)

Majsanochmalla sa...

I löv regn.. and I löv ABBA... Vad mer vill Puddingen vetaaaaaaaaaaaaaaaa????

Pok

MallalövABBAbralla

Anonym sa...

Blåsvädret gjorde att jag fick jaga en stor soptunna som rymde från bryggeriet och var på väg upp till stan. Festligt för åskådarna men mindre roligt för mig.

Vedhuggaren sa...

The Winner Takes It All ... är en riktigt bra låt! Håller annars med fru p om att du är en flitig bloggare :)