2008-08-25

"Korridor 32"

Undrar om dom förstod hur mycket dom betydde för mig, vad viktiga dom var och hur mycket jag tyckte om dom. Alla dom här människorna som var en så stor del av mitt liv under några universitetsår.

Jag minns festerna, eller rättare sagt en del av festerna:-) (Det kommer jag lovar:-) Jag minns även skratten, gråten, disskussionerna både de akademiska och de som rörde vår vardag. Jag minns ciggen (jajamensan:-) kaffet som aldrig sinade. Alla öl på puben, en del av de j-r man portade från puben, musiken och skrålet. Självklart minns jag tentorna och föreläsningarna men mest av allt minns jag hur mycket jag tyckte om de här människorna.

Att återigen få möta en av dom som verkligen stod mig närmast och att inse att dessa 15 år lika gärna kunde varit en kvart gör mig glad. Glad varm och vänligt sinnad. (Mot de flesta i allafall:-) Visserligen sköt jag som en rookie, nej jag sköt tammetusan sämre men mitt fokus fanns någon annanstans. Mitt fokus fanns 1987-1990 i korridor 32. Det var värt varenda missat skott att får träffa V igen.

Alla ni som hängde i korridor 32, wherever you are, ni betydde så mycket för mig! Jag hoppas ni förstod det!

1 kommentar:

Anonym sa...

UNDERBARA AMIE! POESI IGEN! VÄN V