2008-08-09

Besatt

Jag som aldrig ser på TV annars är nu som förbytt. Eller besatt kanske. OS och större sportevenemang har alltid tilltalat mig. I morse zappade vi mellan ettan och Eurosport och nu kan jag nästan inte bärga mig tills kl blir 20.00 och OS-studion drar igång. Jag har inte full koll på alla resultat men det tänker jag ta igen i afton.

Min vän Lotta (bokbloggen) är än mer besatt än mig. Det var så vi fann varandra en gång i tiden. Förr tog denna rekorderliga kvinna semester när det var något större sportevenemang att bese:-) Hon är trogen ÖSK´are och första gången hon och hennes man dejtade meddelade hon att hon var tvungen att se på sportextra. Jag har läst en krönika av hennes man där han beskriver hur han där och då föll som en fura. Och vilken normalt funtad karl skulle inte göra det:-) Hoppas Lotta att det är ok att jag skriver om det här men det är en kärleksförklaring från mig, vars besatthet för sport snarare ökat med åren.

I kväll ska vi återigen se luftpistolfinalen, damernas luftgevär som vanns av en fenomenal tjeckiska, sucka över de svenska simdamerna och återigen pusta ut över damernas fotbollsresultat. Ja t o m rodd och tyngdlyftning är intressant vart fjärde år:-)

Det enda jag inte lyckats tycka är det minsta roande vad gäller OS sport är landhockey. Men å andra sidan så är det väl bara i Pakistan som man tycker det är en sport:-)

Fin kväll alla, vår går i de fem ringarnas tecken.

8 kommentarer:

Lotta sa...

Helt ok Amie :)
//Lotta - nyss hemkommen från en fantastisk match på Vallen!!!

Anonym sa...

Jajamen, vi såg allt på TV:-) härligt!

Anonym sa...

Härligt när folk brinner för idrott men själv är jag nog mer än sån som verkligen kan titta dygnet runt på vissa sporter medan jag inte orkar se en sekund av tyngdlyftning, segling mm.

Sen kan det ju ibland på OS vara lite roligt att få en inblick i sporter man inte känner till så bra men jag tycker tyvärr det är för mycket idrottsgrenar.

Har satt boxen på inspelning inatt eftersom jag tänkte se hur simmaren Phelps lyckas i sin första gren men känner jag Max rätt är han kanske vaken den tiden så jag får se det live :)

Anonym sa...

Tjena Tjena :) Pratat med pappa nyss , han säger att vi inte har någon mörkerfält planerad :( Så än så länge vet vi inte om det kommer bli någon :/

Anonym sa...

Ja, det är ju tur att vissa tycker det är kul att kolla på sport :) Jag har inte ens en tv så jag roar mig med att packa banankartonger istället.. kanske det kan bli en os-gren med tiden;)

Anonym sa...

Buz: :-) Lycka till med flytten i allafall.

Madde: VAAAAAAA!!!! Klart ni ska ha en mörkerfält, jag älskar era mörkerskjutningar!!

Mattias. Jag orkar inte heller titta länge på vissa sporter, ibland inte alls men nöär de tär OS vaknar ett mräkligt intresse i mig:-) Är också nyfiken på Phelps

Anonym sa...

Jag föll för min man när jag insåg att han kunde överleva utan att se Tipsextra på lördagarna:-) Två av mina ex såg på ALLT. Glömmer aldrig när jag och en av dem flyttade en lördag. Hela arbetet stannade av när Tipsextra började. En av hans vänner märkte hur besviken jag blev och det var han som hjälpte mig att få alla grejer på plats! Kanske borde jag redan då hajat att det skulle gå åt pipsvängen med det förhållandet ;-)

Pangbruden sa...

Ja, det förstår jag. Tipsextra ger även mig rysningar. Har alltid gjort