2008-08-17

Plötsligt händer det..

.... alla var hemma samtidigt! Söndagsmiddag med hela familjen. Underbart! Mycket prat och skratt, vi lär lilla tass alldeles för mycket hyss;-)

Förmiddag med Militör snabbmatch på banan. Passade på att skjuta med min .32, det var ett tag sen och B-skyttet tappar man om man inte håller i. De första serierna (10 s) var väl kanske inte sådär jättehävliga men sen fick jag in rytmen igen och i 8 resp 6 sekundersserierna så satt skotten fint:-)

Jag har upptäckt en ny sport detta OS, vattenpolo. Själva spelet struntar jag i men jag älskar undervattenssekvenserna. Fullvuxna karlar som gör allt för att dra av varandra brallan eller försöker ta ett rejält grabbatag i motspelarens snorre. Vilken j-a sport! :-)

Nu ska jag förvälla alla nyplockade kantareller, som sagt Flunkbuster, du är välkommen hit att plocka!

Btw.. fick mail med mera Dubaibilder idag... ser rätt fint ut;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså du har fastnat för vattenpolo du , ha ha. Ja när det gäller att se tv-sport och att få lite bonus så gillar jag ju friidrotten med alla fantastiskt vackra mulatt-sprinter eller längdhopperskor :)

Anonym sa...

Jag hade en pojkvän på gymnasiet som spelade vattenpolo och han berättade ofta om de där grejerna, men dåförtiden såg jag ju matcherna ovan ytan så tyvärr gick jag miste om de roliga scenerana....det var en förbannat trist sport att kolla på minns jag! HAn spelade föresten med ett Örebrolag!!!!!!!Kram på dig snygging! VÄn V

Majsanochmalla sa...

Vad säger du nu då!?! Hmm...Kanske ska börja kolla sport då?!?

Pok

Mallanyintressebralla

Anonym sa...

Jamen Mallan... det finns många redskap att titta på när det är OS... Lööööv