2008-08-19

Helt ok

Om man som människa söker motstånd och vill träna sig på att ta sig förbi hårdnackat motstånd ska man försöka få ut något vettig ur en 16-åring. Om man vill är man välkommen hem till mig. Fjunet är, som ni alla vet, min ohängde slyngel till son som igår började gymnasiskolan.

Glad i hågen åkte jag, hans ömma moder, hem igår för att få en fullständig rapport om första dagen. Jag ville veta allt om skolan, schemat, klassen och lärarna. Det svar jag fick var "Helt ok". Jag provade med detaljfråga på detaljfråga samma svar. Helt ok. Det jag till slut efter lång kamp och möda fått veta är att han går i tjejklassen bestående av 1 tjej och 29 killar:-) Den andra klassen hade tydligen bara killar. Tufft när dom ska ha studentbal frågar ni mig:-) Jag vet även att maten lagas och leveraras av samma kök som till Engelska skolan. "Aldrig slipper man undan det käket". F.ö är det tydligen helt ok och med det får jag vara nöjd.

Holm felfritt över 2.29 just nu....och JAAAA 2.32 i första.. fattar ni vad nervöst det här är:-)

Vad säger ni om det här namnet då, Raul-Roland Spank, tysk höjdhoppare..;-)

Hmmpff... nu slutar jag snart titta på OS.. Holm kanske skulle varit på mentalt träningsläger hemma i mitt kök..med min 16 åring:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja man tål snart inte fler motgångar men jag tycker ändå HOlm skötte sig ok. Det finns nog inte många som är bättre mentalt än honom men de andra hoppade bättre helt enkelt...