2008-08-12

Otäck sport

Ja det kommer nog bli en del sportbloggande de närmsta veckorna, jag liksom gillar sport:-) Däremot har jag insett idag att jag aldrig kommer att börja med orientering. Det verkar vara livsfarligt och ge de mest märkliga skador har jag upptäckt. Nu pratar jag inte om benbrott eller Twar jag pratar om något allvarligare än så.

Vid personalkonferensen kom jag i samspråk med en ung lärare, en dam som nyss anställts vid vårt orienteringsgymnasium. Den unga damen i fråga var själv orienterare och hade kommit sexa i O-ringens elitklass. En söt, alert ung dam med skägg! Japp, hon hade skägg. En lång tuss hängde ner från hennes haka. Jag hade svårt att slita blicken ifrån den, bortsett då från att jag diskret kollade att hon verkligen var en dam.

Efter en stunds betänkande så insåg jag att det inte var skägg! Det var renlav. Damen ifråga har ränt runt så mycket i skogen att hon smittats med sporer och renlav har slagit rot och börjat tränga ur huden på henne.

Jag kommer att akta mig noga från att börja med orientering efter det här!

7 kommentarer:

Anonym sa...

men inte bara sport va lite kärlek och tonåringar också *snälla* ;) M

Pangbruden sa...

Sport är kärlek;-) Men för din skull då..

Majsanochmalla sa...

Hahha... nu vet jag varför jag inte orienterar!

;-)

Mallanonsportingbralla

Anonym sa...

*ASG* JAg tror jag skrattar ihjäl mig!!
Jag kände igen mig så väldigt..... mycket.... inte det med skäggtofsen..
MEN att fastna med blicken på kvinnor som inte ens bryr sig om att ta bort begynnande helskägg eller mustasch. VAD tycker vi är det Starkt att inte bry sig... eller SKITFULT?? JAg vet vad jag tycker...
SKITROLIGT ser det ut!!!

Mia i Gävle

Anonym sa...

Jag måste faktiskt hålla med anonym ;-)

Anonym sa...

Du menar väl skägglav...

Anonym sa...

Ja det menar jag nog