2008-10-09

Camping

Att sova hos KP är som att tälta.

Nu sover vi inte på luftmadrasser på golvet med ett skynke över oss, ej heller fixas frukost på ett trangakök och man behöver inte kissa i det fria. Nej då, skön säng finns och ordentlig spis med häll, t o m kaffebryggare och vattenkokare är på plats. Två badrum kan huset också stoltsera med så vi behöver inte köa på morgonen.

Men kylan mina vänner, kylan. Jag sover iförd pyjamas under ett duntäcke endast med nästippen utanför. Minsta lilla kroppsdel som hamnar utanför täcket får sig en känsla likt en kall vindpust från norr. Känslan är exakt densamma som när man tältar en kylig natt i maj, eller april för den delen.

KP hävdar med bestämdhet att han har 20 grader i huset. Jag har 20 grader hemma i mitt hus och det vet jag att några 20 grader är det inte i KP´s hus, snarare 16. Det känner hela min lekamen så det måste vara termometern som är sönder.

Varenda termometer i hela huset!

:-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du får åka upp till Sälen och värma dig. Sen KP bytt mina element där så är det alltid jättevarmt och skönt nere i
bunkern där ni brukar sova..

Där har han verkligen lyckats att få till det så det passar i min smak.

Pangbruden sa...

Jojo men på övervåningen är det kallt som s-n

Nickedockans blogg sa...

Ha ha .. jag känner igen känslan här hemmifrån.. jag säger bara tur det finns värmeljus :)
kram

Anonym sa...

Ja visst vill man ha det varmt och gott när man sover, jag lindar in mej som en kokong i täcket, men jag har hela livet ända sen jag var liten, haft en liten egenhet att mina fötter måste sticka ut lite annars är det som dom brinner upp hehe :). kram Lena

Pangbruden sa...

Jag sover helst med raggsockor:-)

Monica sa...

16 är bra när man sover , utan raggisar...
sköööönt

Anonym sa...

Här hemma är det varmt och skönt överallt, ända tills Herr A kommer hem. Då ska mackapären på som förvandlar sovrummet till något man kan tro är en förort till glaciären!!! Det är inte sunt att sova i 16 grader och drag! Men... än så länge är han i grannlandet och fryser, och jag har det varmt och gott. Det finns en ledig plats om du behöver:-)

Anonym sa...

Ynglet..jag flyttar in! :-)