2008-10-14

Heat lotion


Fjunet är som ni vet en datanörd, en stolt datanörd förvisso. Men i likhet med de flesta av sina klasskompisar är han stel i kroppen och otränad.

IT-gymnasiets lärare tar väldigt fasta på det. De jobbar stenhårt för att de här grabbarna ska slippa arbetsskador redan som 20 åringar. Varje dag har dom friskvård minst 40 minuter. Lättare träning och promenader. Två gånger i veckan är det idrott, och då är det inte någon "kast med liten boll" idrott utan stenhård, på gränsen till militant, träning vi talar om:-) Bra jobbat av skolan säger jag.

Idag hade dom ett stenhårt pass med träning av benmuskultaturen varpå den fjunige ynglingen nu i afton kom hem med en träningsvärk så stor att han knappt kan röra sig:-)

Tur han och hans mor är slalomåkare för i det här huset finns liniment av bästa slag. En dag i backen i början av säsongen brukar ge samma symptom.

Just nu befinner han sig på sitt rum med en tub Aloe Vera Heatlotion..

Hoppas han vet att använda den på bästa sätt:-)

Bilden har inte ett smack med inlägget att göra mer än att den visar vinterns tjusning och en skymt av mig i grönt på väg in i våffelstugan i Lindvallen:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha va söt du e... slänger in en bild som liksom bara e skön o inte har med något av det du skriver att göra :-)

Älskar den där bilden.

Älskar fjällen. Älskar snö. Älskar att åka lagg.


O du... tusen tack för fina o stärkande kommentarer. Du e grym.

Anonym sa...

Nu längtar jag så dit till sälen när jag ser bilden, måste ta oss dit en sväng i vinter igen, vem v et vi kanske ses i backarna, natti kram lena.

Malte sa...

bättre än kålpudding!

Pangbruden sa...

Malte: Knappt

Anonym sa...

Älskar också fjällen och slalom även om jag åker kanske vart femte år en gång eller så :( Sååå mysigt att vara där uppe!

Kålpudding = Bläää