2008-10-15

Sova över

Min kollega Eriksson x 3 är en rolig kvinna. I går beslutade vi i vuxgruppen att hon och jag under en period ska arbeta tisdagkvällar och, som kompensation, sluta lunchtid på fredagar. Vi har en ny intagningsomgång och det är bra att ha öppet när människor är lediga. Helt ok beslut då jag föredrar att sluta tidigt på fredagar.

Hur som helst, det här har tagit på min kollegas sinne så till den milda grad att hon inatt drömde om hur hon sov över här på jobbet. I drömmen ansåg hon att då hon var här såpass länge på tisdagar kunde hon lika stanna kvar över natten. Jag hade, tack o lov vägrat, och hon kunde inte begripa varför? Vi var ju ändå här:-)

När hon vaknade i morse var hon såpass förvirrad att hon först inte förstod att hon tack och lov var hemma i sin egen säng. Något lättad kunde hon konstatera att det bara varit en dröm:-)

Måtte hon inte drömma sanndrömmar nu. Jag tycker att jag tillbringar tillräckligt lång tid på jobbet ändå utan att behöva sova över. Även om jag kommer att arbeta till 19.00 tisdagar fortsättningsvis finns det ingen anledning till att packa övernattningsväskan. Kvällsöppet ja, men nattöppet... där går min gräns. Jag har förbjudit henne att nämna drömmen chefen, så han inte får några idéer:-)

Förhoppningsvis kommer mina drömmar att hålla mig hemma med:-)

1 kommentar:

Monica sa...

hoppas verkligen hon inte sanndrömmer hahha vem vil sova på jobbet ?
då blir det isåfall ledigt torsd fredag;)