2008-10-23

Det står still

Stundom är jag en komplett teknisk idiot. Det händer att jag spelar mer förvirrad och okunnig än jag egentligen är för att komma undan vissa saker. Men då handlar det om kvinnlig list.

Stundom är jag dock verkligen den där tekniska ûberidioten.

Som nu tex.

Jag är tämligen kompetent när det kommer till datorer och programhantering, arbetar i flera olika datasystem och har, hör och häpna, 30 universitetspoäng i systemering:-) Men dom tog jag innan Bill Gates var uppfunnen.

Vad hjälper det! När jag nu ska föröka mig på lite tekniskt avancerade saker här i bloggen, såsom länka via ett ord i ett inlägg eller skapa en blogglista där jag kan följa mina bloggisars uppdateringar, står det still. Komplett still. Inte en krusning på mitt hav av kompetens. Nada.

Jag kommer att få krypa till korset och be den käre pojkvännen om hjälp i afton.

Undrar om han tror på mig den här gången? :-)

7 kommentarer:

sofie sa...

Kanske får du 2 kommentarer av samma sort.Jag kan inte hjälpa dig lyckas inte få nån besökräknare har hållt på i omgångar men det blir inget resultat.Jag är ingen hejare på sånt här med datorer men det är ju kul ändå.Kram

Majsanochmalla sa...

Hahhha... Bästa rara, goa, vackra vän.. Någon slags programmering har du iaf lyckats med.. För kommentarsgrejset ser helt annorlunda ut! Bra där! ;-)

Vet du... Vänner som du är guld värda.. Du är verkligen en positiv fläkt/bonus i mitt liv!

Tack för att du finns!

Pok

Mallaganskaförbannadnubralla

Storasyster sa...

Jag är helt rudis vad det gäller datorer och allt dess innehåll, tacka vet jag inlägg, rättstavning, publicera...;D //Sol

Pangbruden sa...

Kommentatorsfältet har ändrat sig av sig själv..inatt!:-)

Mallan.. Jag rodnar puss

Storasyster!! Välkommen! Jag är hos dig med jämna mellanrum och smyger omkring:-)

Lotta sa...

Kan tipsa om www.pageflakes.com eller www.netvibes.com där man kan lägga in sina bloggar och sedan se hur och när de uppdaterats. Funkar kanonbra!

Monica sa...

annars kan du fråga min lotta felica om hjälp hon är snäll!! ;)

Pangbruden sa...

Ahh tack för tips ni båda