2008-10-16

Förbaskade unge!


Man blir trött och stressad av att röja och göra en miljarder saker samtidigt. Då har man nolltolerans vad gäller blöta handdukar och tepåseomslag som finns slängda överallt.

Jag är begåvad med en stor portion tålamod när det gäller mina teens men även den portionen tar slut med jämna mellanrum. Igår när jag hittade ett tepåseomslag, slängt på micron, av Fjunet och exfjåårtisens nya tandborstes pappersomslag på hallbyrån ja då tog portionen slut. Tallriken var barskrapad och likt en ungtjur från forntiden brölade jag från nedervåningen i tron att de små slynglarna skulle blekna av skräck och omedelbart komma ner och plocka undan efter sig.

Så gjorde de förvisso men döm om min förvåning när Fjunet kallt meddelade att "den där skiten" tog han minsann inte, ville jag prata med honom fick jag lugna ner mig. För gap och skrik orkade han "fan i mig" inte lyssna på. Han gick och la sig och där stod jag med min tappade haka.

Långt ner i knävecken var den.

Idag har vi skrattat rejält åt det hela och vi är alla tre överrens om att med gap och skrik kommer man ingen vart. Varken dom eller jag.

Förbaskade unge att vara smart! Min unge:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst blir man trött ibland hur man får hålla på och plocka upp, sen att tonläget inte faller alla i smaken tycker väl jag är deras problem hehe. Vi är ju bäst hehe, sov gott kram lena

Anonym sa...

Hahaha...så skönt att grabben lyckades tagga ner dig. All heder!

Monica sa...

hahaha av vem har han lärt sig det da??'*ler*

Kram

Majsanochmalla sa...

Mhää.. Killen håller på att bli vuxen... En vettig vuxen dessutom!

Pok

Mallavettlösbralla

Anonym sa...

*SUCK*
Ja, vad sägen man?? Världsklass... VEM har lärt honom att man inte kommer någonstans med gap och skrik??? KRam på dig gumman.. nu ska jag på kurs i Samtalsmetodik.... som om JAG skulle behöva????? Jo, det blir nog spännande. Har anmält mig själv!

Pangbruden sa...

Han är för smart för sin mor den ungen...;-)